Inlägg från: Rödarosenblad |Visa alla inlägg
  • Rödarosenblad

    Uppsalabrudar 2011

    Hej
    Hoppas det är ok att hoppa in i den här tråden. Jag gifter mig i juni och känner att planeringen har stannat lite. Kul att vara med här och få lite inspiration.

  • Rödarosenblad

    Lista:


    Maj:


    Fårävvör: 28 maj 2011 (Linnéträdgården + Eklundshof)


    Juni:
    Rödarosenblad: 4 juni 2011 (Skuttunge kyrka + Bygdegård)


    Juli:


    Augusti:


    September:


    eundk110903: 3 sep 2011 (Helga tref + ?)


  • Rödarosenblad

     


    Fårävvör skrev 2010-11-09 13:19:16 följande:
    Välkommen Rödarosenblad! Hur långt har ni kommit i planeringen än så länge?   Ska vi göra en lista kanske? Fårävvör: 28 maj 2011 (Linnéträdgården + Eklundshof)

    Vi har bokat kyrka, bygdegård, köpt klänning, bokat fotograf, catering, inbjudningar  och hotell. Men sen är det mycket som är på gång också. Brudgummen och bestmans klädsel, tärnornas klänningar, brudbuketten och ringarna. Det känns som om vi ligger bra till i tid, men nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta tag i här näst.

    Hur går det för er andra?
    Vart ska ni beställa brudbuketten ifrån? 

  • Rödarosenblad

    Vi kommer att ha vitt, grönt (ljust) och silver som färgtema.

    Har ni andra hittat skor? Jag tycker det är svårt att beställa skor eftersom man inte vet om de passar men det finns inte så många butiker som säljer...

  • Rödarosenblad

     


    eundk110903 skrev 2010-11-12 16:52:16 följande:
    Jag tänkte köpa klänning först. Men jag har kikat lite på nätet och hittat snygga skor som sys i Kina. Dock är det där med storleken ett problem. Eftersom de inte är allt för dyra funderar jag på att beställa ett sådant par och hoppas på att de passar (det går att reklamera också). Annars tänkte jag bara leta i de vanliga skobutikerna, skorna är inte det viktigaste för mig (bortsett från att de ska vara relativt sköna). Färgtemat låter fint! Vi funderar på nåt med vinrött. Men får inte riktigt ihop det med andra färger (förutom vitt). Hm. Nu har vi iaf prelbokat en lokal även om det inte är den vi allra helst skulle vilja ha. Men nu behöver jag inte stressa ihjäl mig iaf.

    Vinrött var vi också inne på först, så fint. Tyvärr ville inte sambon riktigt... Men grönt blir också bra, det känns "vårigt".

    Skönt att ni bokat lokal, det känns som en viktig del innan man börjar planera för mycket. 

    Bra med tips om "dansbutiker", det hade jag inte tänkt på.
     

  • Rödarosenblad

     


    Mrir skrev 2010-11-14 17:52:30 följande:
    Kom på en sak till. Någon som varit och tittat i butiken som heter Papper?  (ligger på drottninggatan mitt emot olssons tyger torr jag) 

    Papper är en trevlig butik med serviceinriktad personal. De har massor av fina papper.


    Fårävvör skrev 2010-11-15 11:14:08 följande:


    VAd ska era m2bs ha på sig på bröllopet? Min har bestämt sig för kostym (en lite bättre som han kan använda även efter bröllopet) men vi vet inte vart vi ska börja leta eftersom hans kroppsform inte riktigt är som alla andras (tänkt bredaxlad men smal för övrigt). såg på nätet att både Bergmans, Mäster Arnes och Drömer (på dag hammarsköldvägen) kan göra måttsydda kostymer, men det känns lite mastigt att börja med det utan att titta på konfektionssydda först... Hur gör ni?

    Min m2b ska hyra jaquett, eftersom han så gärna vill ha det och det känns inte som ett alternativ att köpa.

Svar på tråden Uppsalabrudar 2011