Inlägg från: Uppsalabrud 2011 |Visa alla inlägg
  • Uppsalabrud 2011

    Uppsalabrudar 2011

    Hej på er
    Jag joinar gärna denna grupp.Planerar bröllop i Uppsala 20 aug 2011. Tja nicket säger väl det mesta :)
    Just nu har jag snöat i på fotografi och fotografer. Låt höra om era tips
    Annars så är lokal och kyrka bestämda men inte bokade (förrän 1 okt tydligen). Nog för att jag är ny men delar också med mig av det jag vet och kan.

  • Uppsalabrud 2011

    Tack Linaa!
    Jag hittade till Richards hemsida i början på 2010 men då var han nog inte lika känd för hans hemsida var lite bildfattigare men vad kul att hanhar fått fler uppdrag och att ni är nöjda. Verkligen jättefin bild på er på hans hemsida!
    Här kommer min nästa fråga i samband med fotografi: Var i Uppsala tar man sina bilder? Ett av våra önskemål är att ta bilder i näheten av vatten utan att behöva åka så långt...några tips?

  • Uppsalabrud 2011

    Linaaa: Sorry, jag glömde svara på frågan. Vi har bestämt oss för Danmarks kyrka och kalmars nation. Deras lilla trädgård och festsal kommer att bli väldigt bra tror jag. Mitt inne i stan men en känsla av hemlig trädgård ändå :)

    Plutten: Kajsas bilder än fantastiskt vackra, men jag ser att hon inte erbjuder några heldagar för år 2011 vilket är jättesynd. Vi börjar också fundera på att anlita en kompis som inte är nära nog för att bjudas men kan ändå tänkas ställa upp på ett sånt här uppdrag.
    Kan man fotografera sig hursomhelst i Vårdsätras omgivningar?

  • Uppsalabrud 2011

    Sanna2010: Att hålla vår fest på Skarholmen var länge på toppen av vår lista enbart pga tillgång till vatten men det var annat som till slut fick bestämma. Jag har varit på besök i närheten av Skarholmen flera ggr och på själva restaurangen men inte upptäckt någon brygga som allmänheten få gå ut på. Ett annat ställe som är väldigt fint är Krusenberg men där antar jag också man måste fråga om att få hålla till

  • Uppsalabrud 2011

    Linaaa: hur många gäster hade ni då?
    Vi räknr på en budget med 80 000 kr och 60 gäster, inga barn.
    Men det kräver ju att en del saker går i lås t.ex en lyckad kinaklänning bl.a :)

  • Uppsalabrud 2011

    Jag var inne hos henne i mitten på sommaren då hon hade REA men kunde tyvärr inte fynda något. Dock fick jag lära mig hur man verkligen gör en embossing (hade läst väldigt mycket om det innan ) och sambon blev överförtjust i embossinglooken. Så vi har nästan bestämt att göra inbjudningskort själva MEN jag undrar verkligen om det blir billigare?

  • Uppsalabrud 2011

     


    Sanna2010 skrev 2010-09-10 09:32:24 följande:
    Jag gjorde inbjudningar och festprogram själv. jag handlade på mattonbutiken i sthlm.Jag köpte allt till inbjudningskort, festprogram, tackkort och gästbok för 1.000kr Tycker det va ganska billigt?! Jag hade en rabatt på 20% som jag fick på bröllopsmässan i sthlm!

    Jag tycker också väldigt bra om Mattons produktutbud och sen föreställer jag mig att de är lite billigare än panduro?
    jag vill också gärna ha rabatt men måste man vänta ända tills mässan så vet jag inte. Vi tänkte skicka ut inbjudan efter jul-nyår

  • Uppsalabrud 2011

    hej damer, flickor och brudar!
    här kommer nästa fråga, jag letar ett liveband på ca 4-5 pers som ska stå för musiken på festen. Har ni anlitat någon, haft de på er lista eller haft kontakt som ni vill tipsa om så tar jag hjärtligt emot det också. vet att det finns en artistbank man ska kunna leta i men har glömt vilken hemsida det är...

  • Uppsalabrud 2011

    Sörön: nu har jag inboxat dig och väntar med spänning på din hjälp :)

  • Uppsalabrud 2011

    som jag har väntat på 1 oktober och helt plötsligt så var vi där i kalendern! vi ringde 5 min efter det att telefontiden hade öppnat och redan hade första vigseltiden bokats! men det gjorde inget efetrsom vi var intresserade av en annan tid på dagen. Men nu är kyrkan bokad och bekräftelsen skickad. Jag och min M2B går här och är lite stissiga...nu känns det på riktigt...och jag är så glad. vilken känsla!

Svar på tråden Uppsalabrudar 2011