• Peppy

    CAMBRIDGEKUREN - Tråd 18. Alla gamla och nya se hit!

    LÄNGD: 165
    ÅLDER: 23
    MAX VIKT: 70kg
    VIKT START C.K: 67kg
    REN KUR
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: tänker gå på kur i fyra veckor och se hur det går!
    SLUTMÅL: Kring 50-något. Får se hur mkt jag går ner på fyra veckor. Vågar inte gå på CK hur länge som helst.
    DELMÅL: 60kg
    BELÖNINGAR:
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION: ska börja med morgonpromenader varje dag förutom de dagar där jag styrketränar tidigt.

    Hur har det gått för er andra? Om ingen tänker skriva vidare här startar jag en egen tråd.

    /E

  • Peppy

    Är inne på min andra dag. Ska snart ta "kvällsmålet" och sedan blir det fuego på F&S. Är lite sugen på att käka äpplen av någon anledning. Men jag är inte nybörjade när det gäller CK så skam den som ger sig :P

    /E

  • Peppy

    Ingen som har skrivit?  =/ Nåväl, dag 4 lider mot sitt slut. Snart  har det gått en vecka! Puh, det går fort! Snart har säkert 3 veckor flugit förbi som inget! Har tränat idag; styrka i ca 1 timme. Imorgon blir det Fuego igen. Inget i helgen. Sedan kommer nästa vecka och då blir det lite andra saker... Men fortfarande CK.

    /E

  • Peppy

    Tack spanska flugan! :) Hur gick det på provet??

    Kul att se att fler har skrivit!

    Kul att höra för er som gått ner i vikt :) Jag har ätit CK i ca en vecka nu men jag är osäker på om jag har gått ner något. Jag vågar inte väga mig...

    Ska köra en vecka till. Får se hur det går. Jag kräker nästan varje gång jag ska dricka upp CK. Vet inte varför. Det är ganska tråkigt för det gör att man drar sig för att dricka dem.

    Imorgon blir det styrketräning. Tisdag: Fuego. Torsdag: styrka och fredag: Fuego. Kanske att jag tar något pass på söndag också. Får se. Jag hoppas veckan går fort i alla fall och att resultaten börjar trilla in.

    23juli2011: GRATTIS!!! hur länge har du ätit CK?

    Lycka till allihopa!

  • Peppy

    Hej Tunsji! Då har vi gått lika länge! Sjunde dagen för mig idag också! :) Hur många veckor planerar du att gå? Jag väger mig inte varje dag utan ska väga mig en gång i veckan. Vet inte varför du gått upp den lilla mängden, kanske du samlar vätska?

    Jag är inte ett fan av milkshakes och sådant i vanliga fall. Eftersom jag avskyr chokladmjölk blandar jag ofta hälften kakaomint eller kakao med vanilj eller banan. Jag dricker aldrig en vanlig påse helt oblandad utan brukar blanda i hälften plus hälften av allt för att få en neutral smak. Det är mycket bättre idag! Jag vägrar smaka jordgubb helt, sist jag smakade den mådde jag illa hela dagen. Jag hoppas det ska ordna upp sig i alla fall :)

    Snart ska jag styrketräna! :) Sen blir det skola och ikväll kanske jag tar en promenad. Ska ju blir lite varmt idag så! Hoppas det går bra för er alla!

  • Peppy

    Tunsji: Jag planerar också runt 3 -4 veckor. Får se om jag orkar en fjärde vecka. Åh, vad ska du göra där borta? Nej, det förstår jag!

    Okej, har inte testat cappucino men jag gillar inte kaffe och sånt i vanliga fall... Jag brukad peppra bananen och vanilj med massa kanel, men har slutat med det. Tog bara tid att göra ordning.

    Ja, svälja ner snabbt får man göra! :) Vi får peppa varandra på vår andra vecka!! Jag känner redan sug efter riktig mat! Köttfärs och mm... Men men! Jag har några kilo kvar så det är väl bara att stålsätta sig. Jag är rädd för att sabba allt genom att äta något så vågar inte röra något alls! Det är ganska bra iofs ^^

    LadyCC: Kolla i de gamla trådarna som Lexy lagt in, där kan man följa flera stycken som gått ner i vikt. Vissa har bloggar som de nämner men vet inte vilka det är just nu. Lyckat till!

  • Peppy

    Så du har tappat fem-sex kilo redan?! Så kul för dig :) Jag väger mig inte utan ser på kläderna hur de sitter...

    Haha, jag längtar också. Efter mat dock inte godis, vilket är väl bra! Ja, jag lagade mat till min sambo igår och jag höll på att svimma av dofterna. Mm... längtar tills det är över men nu när man ser resultaten så fint så blir man pepp att fortsätta och fortsätta...! Så minst denna vecka också och kommer jag inte i mina smalisjeans så blir det en vecka till.

    Haha, nej det har jag inte tänkt på (tittar nästan aldrig på tv...). Däremot drömmer jag mycket om mat. Att jag fuskar och äter sånt jag inte ska och får jätteångest. Skönt att vakna sen och inse att man inte alls fuskat annat än i drömmen :P Men jag tänker mycket på mat hehe!

    Tränar du under tiden?

  • Peppy
    MissyJ: GRATTIS! Gud nio kilo är ju jättemycket! Hur mkt väger du nu då? Så imponerad! Jag vill också snart vara nere under 60-strecket!  Körde du ren kur under de sex veckorna eller kombinerad?

    Ja, om du orkar två veckor så gör det! Två veckor går så himla fort. Kan knappt fatt att det snart har gått så länge för mig sedan jag började! Och jag har fått jättebra resultat! Kommer i flera byxor som knappt gick att knäppa! Vill också äta snart! Tror aldrig jag hade pallat sex veckor!

    Tunsji: Åh okej! Lyllos dig! Jag försöker med allt för att gå ner fortare. Det kanske är dumt men när jag tränar så mår jag så bra. Har svårt för att komma iväg trots att F&S bara ligger tio minuter bort i cykelväg.

    Var på Fuego igår, det är så himla kul!! Imorse tog jag en powerwalk sen ska jag nog inte göra mer idag än att cykla till högskolan och sen till stan. Promenader är en skonsam träning, och har du tappat 6 kilo så är det ju alldeles utmärkt! Önkar jag också kunde tappa så mkt. Har dock inte vågat väga mig: Vill inte veta hur mkt vågen står på. Väntar med spänning på att komma i mina smalisjeans...! haha.

    Hur orkar ni gå på 6 veckor kur?! Jag svimmar bara jag tänker på mina fyra veckor som jag förmodligen inte kommer stå ut med haha! Kanske tre veckor, men en fjärde? Kanske om jag har eld i baken! Vi får se...

    Ha en bra ck-dag allihopa!
  • Peppy

    Tunsij: Det går ju upp och ner för de flesta, nästa vecka kanske du tappat mer! Nu när jag kollade upp sist jag gick ner så på två veckor var det inte mer än 3,1 kg... Inte särskilt mkt men det kändes verkligen på kläderna! Så det slår nog snart om. Tålamod är inte ens bästa vän, men den blir det sen!

    MissyJ: ååå, hoppas det gick bra på vägningen! Ska börja väga mig på måndagar - så på måndag gäller det!! Usch, vågar knappt men med tanke på att de mesta av mina gamla byxor sitter någorlunda bra nu så gissar jag på att jag ligger kring 61 kg. Hoppas på mindre... vill egentligen inte kura fler veckor nu men jag kan bara inte ge mig! Men du gick ner 9 kg på 6 veckor? Önskar att jag hade pallat sex veckor... !!

    För övrigt så har det varit en bra dag idag. Slarvat lite med vattnet dock, märkes efter jag hade gymmat i en timme. Helt vimmelkantig och så cykla hem i den smygande värmen och så jätteblåst som blåste åt helt fel håll... usch! Helt slut nu. Precis ätit min 2:a shake för dagen. Kakao o vaniljblandning... Yummy!

    Idag har det gått 11 dagar sedan jag började på ck-kuren. Wiiho! Så glad att tiden bara rusat iväg.

    LadyCC: Hoppas det gav någon hjälp!

  • Peppy
    MissyJ: Alltså sex veckor.... Jag är så imponerad...! 0,8 är ändå rätt bra. Hur många av dessa veckor har du kört kombinerad kur?
  • Peppy
    MissyJ: Åh, då kanske jag pallar tre veckor kur trots allt och sedan kombinerad! Hur kombinerade du?

    Japp, sålänge den pekar neråt! :) Du har ju trots allt gått ner mkt på en kort tid. Åh, önskar att det var jag! :) Ja, det är klart att man vill, hoppas de två veckorna ger resultat fort :) Två veckor går så fort så!

    Är så glad idag!! Kom i mina röda fejkskinnsbrallor i stl 36 från Lindex som jag knappt fick över låren för några veckor sedan. Lycka!

    Funderar på att träna idag eller inte, vet inte om jag riktigt hinner.. Vill gärna på stan och shoppa lite :)
  • Peppy

    Aha, och ändå gick du ner? Hm... inte illa!

    Usch... vilken helg måste jag säga... I torsdagskväll tog jag en bar (allevo 200 kcal) och dagen efter så hade jag ändå gått ner i vikt (vilket jag kände på byxorna). Sedan i fredags så åt jag två bars på kvällen (så att mitt intal blev 700 kcal). På lördagen åt jag massa mat som jag inte tänkt äta egentligen. Åkte iväg i helgen till ett par kompisar som tvunget ville ut o äta på kvällen och då kände jag att jag kunde äta hela dagen. Inte så himla bra.

    På söndagen så åt jag inte en enda ck-påse utan bröd och fil till frukost, lite godis, korv o bröd till middag och till kvällsmat en halv pizza och samt lite annat smågodis... oj oj oj. Det hade jag inte förväntat mig. Började äta lite smått eftersom jag tyckte synd om mig själv som drabbades av UVI under helgen dessutom.

    Men idag drar jag ett streck över det och fortsätter med CK. Nästa gång jag slutar ska jag INTE äta massa socker. Fy, blir så trött på mig själv. Har väl antagligen gått upp men som sagt, jag vill inte väga mig. Hade tänkt göra det idag men nu vill jag absolut inte.

    Blir en stressig dag idag. Ska hinna träna på FM (styrka) sen blir det skolarbete och därefter åka till skolan och prata med om det med vår handledare... puh... har inte ork just nu...

    Kommer inte äta bars något mer, tror de triggar mitt matsug och sockersug (de innehåller ganska mkt kolisar egentligen). När mina ck tar slut, vilket borde vara i slutet av veckan, kommer jag trappa upp och börja äta.

    Hur har det gått för er andra?

  • Peppy

    MissyJ: Åh va bra! när skulle du börja ren kur igen?

    Jag har numera slutat med ren kur. Kommer köra kombinerad. Helgens äventyr gör det omöjligt för mig att gå tillbakat till enbart drickande, hur mycket jag än skulle vilja det. Nu ska man fundera ut vad man vill äta under tiden... LCHF, VV, GI..? Ja...

    Lycka till allihopa, kanske skriver lite sen om hur det gick!

    /E

Svar på tråden CAMBRIDGEKUREN - Tråd 18. Alla gamla och nya se hit!