Inlägg från: Sofaja |Visa alla inlägg
  • Sofaja

    Juni 2011 del 2

    Skrev i lite i förra tråden men det ärett tag seda nu. Jag har sedan tidigare bokat kyrka och festlokal, så det känns bra! Nu har jag kollat lite klänningar också och kanske hittat "the one".

    Hur har det gått för er andra med "klänningsletandet"? (sorry om ni redan skrivit om detta jag har inte hängt med och läst alla inlägg) :) :)

  • Sofaja
    Junibrud2011 skrev 2010-09-29 14:56:58 följande:
    Halloj! Hakar på här jag med :) Vårt datum är 11:e juni 2011. Konstaterade idag att det är 254 dar kvar....... Å ändå så får jag lite ont imagen när jag tänker på vad som ska ske, hur ska det då bli månaderna innan?? Tänker inte berätta någon för våra gäster innan inbjudningskortet kommer (Några av er kanske har läst en annan tråd som jag skrivit detta i) åsså helt plötsligt säger svärmor: -När jag fyller år så ska vi åka utomlands allihopa. Hmm hon fyller veckan innan bröllopet. Vad säger man? Drog ut på svaret. -Men då missar "sonen" sin examen. -Ja jag tänker iallafall åka. säger hon då. Väntar med spänning tills hon tar upp det igen. Då kanske vi får berätta för henne. Kan bli lite stressigt att inte va hemma denna veckan skulle tro att det är mycket som ska förberedas. Eller så lämnar vi bort allt som ska fixas å åker å vilar upp oss. Bara att hoppas det inte kommer något askmoln eller blir flygstrejk när vi ska hem

    Va roligt att ni håller det hemligt för alla!! ja skulle gärna gjort det men jag kan inte hålla tyst ;) haha ag berättar det mesta om planeringen för mina närmaste vänner. Jag tycker det där att lämna bort allt till någon annan låter som en bra idé frågan är väll om man vågar ;)

  • Sofaja

     


    NorthernTrekker skrev 2010-10-01 11:29:20 följande:
    Vi kommer inte heller att kunna hålla det hela så värst hemligt! Hade varit superkul att göra det dock! Men, då vi har gäster som är internationella och som kan behöva boka och planera allt i tid (och även en massa vänner som är lite av planeringsfreaks så, kommer vi att skicka ut "Spara datumet" kort snart, så att alla kan planera in att vara lediga kring den helgen (och - kunna resa!). Men, för tillfället känns vår planering av bröllopet lite på is. Det är ju inte så mycket att fixa förrän efter jul känns det som! Arrgh - jag vill bara att tiden ska gå lite så att man får börja pyssla lite mera!

    Smma här känns som att planeringen ligger på is! Så trist! Men har börjat kolla på lite inbjudningskort, vet inte om vi ska skicka ut några "save the date-kort" :) fleratalet gäster vet redan om det..vad tycker ni?

  • Sofaja

    Är det någon som tänkt sig ha en DJ ist för typ coverband? Vad är ett vettigt pris för det? Sååå svårt att veta vad som är rimligt! 

Svar på tråden Juni 2011 del 2