Inlägg från: prinsessanogrodan |Visa alla inlägg
  • prinsessanogrodan

    Juni 2011 del 2

    Här hänger jag på igen!


    Vi gifter oss 4/6 2011 i Kolmårdskyrkan. Börjar bli nervig redan nu! Börjat nojja över allt möjligt....9 månader innan bröllopet! Hur ska detta sluta? Bridezilla - släng dig i väggen - jag känner mig VÄRRE än en Bridezilla Kan inte slita mig från BT, bröllopstidningar, mina egna tankar, kan inte sluta tänka på det helt enkelt


    Är så glad! och vi försöker hålla det hemligt tills inbjudningarna skickas. Den enda som vet exakt datum är min bästa vän som ska vara tärna.

  • prinsessanogrodan
    Thulan85 skrev 2010-09-04 15:19:49 följande:
    Vad roligt att fler och fler hittar hit! Vårt bröllop är också lite hemligt, bara mina föräldrar och 3 vänner vet om det så det är skönt att ha BT när man vill prata om bröllopsplanering. Sitter just nu och kollar på inbjudningskort, var helt säker på att jag skulle beställa via calligraphen men nu är jag lite inne på att göra egna. Tror ni att man sparar pengar på att göra egna?Vad har ni andra för budget? Från början sa vi max 60.000 (ca 60gäster) men med ring så lutar det snarare åt 80.000 och då har vi ändå dragit in på en del för det höll på att sluta på nästan 100.000 och det känner vi är för mycket pengar.
    Jag tror att man sparar en del på att göra egna inbjudningar, lite beroende hur mycket man lägger på olika dekorationer o sånt. Man kan skriva själv för hand eller skriva på datorn och printa ut. Sen beror det ju på om man har ett visst tema med färger etc som man vill följa och så vidare. Jag är ingen pysselmänniska och inte m2b heller så vi ska beställa från kortdesign.se. Det är det enda stället där jag hittills har sett inbjudningar, placeringskort,festprogram och tackkort med blåklint. Jag ska ha rosor,prästkragar och blåklint i buketten så dessa korten passar i vårt tema: www.kortdesign.se/default.aspx&action=Enlarge&command=2000

    Calligraphen har ju många fina inbjudningar också.

  • prinsessanogrodan

    Lita stiltje här också. Vi håller på och kollar efter fotograf och ska provsmaka tårta...men nu när vi bestämt kyrka,lokal och mat, köpt klänning och skor, bestämt frisyr,inbjudingar, blommor och ring...På nåt sätt så känns det som att vi kan slappna av lite...att det inte är så bråttom med det som är kvar. Men mellan varven kan jag få en släng av nån slags "Missar vi inte nåt viktigt nu? är det inte nåt vi BORDE göra nu?"

Svar på tråden Juni 2011 del 2