• AnnC81

    Brudskor i New York?

    Jag ska åka till New York i höst och tänkte passa på och se om jag hittar några fina brudskor. Någon som har tips på affärer??


    21 maj 2011
  • Svar på tråden Brudskor i New York?
  • Rufsas
    AnnC81 skrev 2010-08-18 10:00:28 följande:
      Ah ok.. var det inte svårt med storlek och så när man inte fått prova innan.. jäkligt snygga ringar verkar de ha iaf :) Tack för dina tips, Century21 pratade vi lite om igår faktiskt när vi hade lite "NY-planering" :) Ska bli så kul att shoppa loss i shoppingens himmelrike! :D
    Min kompis som är därifrån (men numera bor i Sverige) åker dit var sjätte vecka för att jobba så hon försåg mig med en "ringprovare" som helt enkelt är ne plastsak där man enkelt kan se vilken amerikansk storlek man har. Det borde finnas hos svenska juvelerare också tror jag. Dessutom har James Allen 30 dagars returrätt och 60 dagars storleksbytesrätt.

    Bara kul att ge tips även om jag inte minns allt från resan. Är bättre på att tipsa om restauranger. Social Stanton och Spice Market är två helt fantastiska ställen! Se dock till att boka långt i förväg om ni vill dit.

  • AnnC81

     


    Rufsas skrev 2010-08-18 10:07:54 följande:
    Min kompis som är därifrån (men numera bor i Sverige) åker dit var sjätte vecka för att jobba så hon försåg mig med en "ringprovare" som helt enkelt är ne plastsak där man enkelt kan se vilken amerikansk storlek man har. Det borde finnas hos svenska juvelerare också tror jag. Dessutom har James Allen 30 dagars returrätt och 60 dagars storleksbytesrätt. Bara kul att ge tips även om jag inte minns allt från resan. Är bättre på att tipsa om restauranger. Social Stanton och Spice Market är två helt fantastiska ställen! Se dock till att boka långt i förväg om ni vill dit.

    Oh, restaurangtips är vi också ute efter! Äta måste man ju ;)
    Noterar!! :)


  • AnnC81

    Tips till dig Wedding2012 som ska till USA till sommaren...


    Från den 8 september 2010 inför USA en turistskatt för alla som önskar resa till landet. Skatten tas ut av medborgare i länder där visum inte krävs, däribland Sverige.

    Bakgrund: Vid resa till USA krävs registrering av ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Fram tills nu har detta skett utan kostnad. Från 8/11 blir avgiften 14 dollar och debiteringen kommer att ske i samband med registrering av ESTA. De betal- och kreditkort som accepteras är MasterCard, VISA, American Express och Discover.

    Bra att veta: En ESTA-registrering gäller i 2 år, dock endast under passets giltighetstid. Skaffar du nytt pass måste du göra en ny registrering.


    Passa gärna på att fylla i ESTA-ansökan innan avgiften införs om du planerar att åka till USA i jobbet (eller privat) inom de kommande två åren.

    Följ länken nedan och fyll bara i obligatoriska fält:


    https://esta.cbp.dhs.gov


    Mer om resor till USA finns att läsa på Resias hemsida:


    http://www.resia.se/affarsresor/infor-resan/visum


  • Wedding2012
    AnnC81 skrev 2010-08-19 13:20:11 följande:
    Tips till dig Wedding2012 som ska till USA till sommaren... Från den 8 september 2010 inför USA en turistskatt för alla som önskar resa till landet. Skatten tas ut av medborgare i länder där visum inte krävs, däribland Sverige. Bakgrund: Vid resa till USA krävs registrering av ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Fram tills nu har detta skett utan kostnad. Från 8/11 blir avgiften 14 dollar och debiteringen kommer att ske i samband med registrering av ESTA. De betal- och kreditkort som accepteras är MasterCard, VISA, American Express och Discover. Bra att veta: En ESTA-registrering gäller i 2 år, dock endast under passets giltighetstid. Skaffar du nytt pass måste du göra en ny registrering. Passa gärna på att fylla i ESTA-ansökan innan avgiften införs om du planerar att åka till USA i jobbet (eller privat) inom de kommande två åren. Följ länken nedan och fyll bara i obligatoriska fält: esta.cbp.dhs.gov Mer om resor till USA finns att läsa på Resias hemsida: www.resia.se/affarsresor/infor-resan/visum
    tack för infon, dock vet jag redan allt det där =)
  • AnnC81

    Ok, jag fick precis reda på att de skulle börja ta en avgift så jag gick in och fixade det nyss ;)


  • Wedding2012
    AnnC81 skrev 2010-08-19 14:39:32 följande:
    Ok, jag fick precis reda på att de skulle börja ta en avgift så jag gick in och fixade det nyss ;)
    ok =)
  • Wedding2012

    ska dock informera min far om det, då jag och sambon och sonen är ditbjudna då far och hans sambo ska gifta sig där nästa sommar =)

  • AnnC81

    Nä, problemet är visst att
    https://
    försvinner i början av länken....
    man får skriva in https:// och sedan esta.cbp.dhs.gov
    Vad allt ska va krångligt :P


Svar på tråden Brudskor i New York?