• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Krya på dig bruttan! Och tusan också med whiteboarden. Sånt tar tid att integrera tror jag. Det är bara att vara på den igen. Borde också tvätta... Inga rena strumpor kvar... Tror jag kör en maskin medan jag hämtar e på dagis.

  • Hvidbrud

    Detta blev visst min kvällsmat... Ljuuuuuvlig!! Måste prövas! Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och rör ihop med alla andra ingredienser förutom äpplena. Dessa skalar du, kärnar ur, skivar och lägger i en smord ugnssäker form. Täck sedan med smeten och baka pajen i ugnen i ca 30 minuter. Servera med Gogreens vaniljvisp. Du Behöver: 6 äpplen 150 gram smör 3 dl havregryn 2 dl socker ½ dl ljus sirap 1 ½ dl vetemjöl Från Lantmännen

  • Hvidbrud

    Flamman: nä, vi är inte så lättskrämda här inte..! Det finns ju sånna cykelbyxor med en platta i men det kanske bara finns för män? Eller? Själv gör jag brazilian på salong. Tycker inte att mina armar är långa nog till att hålla på att joxa och böka där nere... (har inget med smidighet att göra alls, säkert!) till vardags kör jag 70-tals muff, men på sommare och till simhallen blir det det synliga som åker av och när jag vlir trött på att likna skogsmulle i dalen och jag har extra lust till cullingulliguliguligus, så bokar jag tid. ritsh! Då blir nervtrådarna ännu kännsligare....:-0

  • Hvidbrud

    Godmorgon! På väg till jobbet, första dag som the boss idag! Lite nervös, men jag är där i god tid för att förbereda listor och personal.

  • Hvidbrud

    Hej! Daa: det kör på bra. Idag är det lugnt men igår rök det ur mina öron. Logistik logistik. Har lite kärvigt hemma just nu så jag ligger lite lågt. Kram på er alla gulltanter!

  • Hvidbrud

    Grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis flamman! Du gubbarna på jobbet ska vara glada att de får nån kaka alls! Vissa dagar går det bara inte att baka, det är då jag går till bagaren... Hoppas iallafall att du får en underbar dag! ( socker och smör pösigt, då ska det nog vara osmält. Det blir inte pösigt utan snarare lite vitt ich pyttelite luftigt. Resultatet blir en lite svampigare sockerkaka än om man har ett recept med smält smör)

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans