• Hvidbrud

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Åh, fru sy, det låter inte alls roligt. Kramar om. Hoppas att det blir bättre snart! Mina gulliga koleger sa idag: ååååhh!!! Glaviiid flida! Och fnissade och pekade på min mage efter frukosten. Nej nej nej sa jag och fnissade med. Bara mat! Så det syns redan i vecka 7 på somliga, tydligen! Och nej, jag tog inte illa upp. Det kommer direkt från hjärtat och de är så gulliga att man nästan smäller av! Heja mångfaldigheten!!!!!

  • Hvidbrud

    Blommis: du, ropar du in något som är i Malmö får du banne mig stanna på en kopp kaffe när ni hämtar. De ligger i mitt hus nämligen!

  • Hvidbrud

    Alltså, jag tror alltså inte att det är så mycket Laura Ashley över mig egentligen, blommis. Tror inte att de skulle utlämna godset efter den beskrivlingen.... men klart ni ska hit på kaffe! Eller så kör jag Ingis ninnis och de andra skånetöserna upp i svarta blixten på maskerad hos dig runt allahelgonahelgen...

  • Hvidbrud

    Fjollträsk höhö! (fnissar varje gång..) vi körde åkpåse, varm fodrad sak. E hade bara playsuit på sig i den hela vargavintern. Smidigt som attan! I år blir det fårskinn, overall, rånarluva från Danmark och filt. Är det lika jäkligt som i fjor åker åkpåsen klart fram igen. Men nu vill hon kanske gå brevid vagnen ibland och då kan hon ju inte gå runt i playsuit mer... He he... Hur skulle det se ut?

  • Hvidbrud

    Vi får se hur envis hon nu är.. Jag gick själv till dagis enbart iförd vita trosor med vollanger på gumpen i smällkalla vintern... Det var kallt men jag var finare! (tyckte jag...)

  • Hvidbrud

    Just det! Blodprovet ska tas så tidigt. Nackvecksscanningen kan ju först göras mellan 11 och 13 tror jag. Då ska vi in igen i slutet av oktober. Iiiiihhh! Fråga: vad ska de då titta efter på vul nästa vecka?

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans