• FruEri­ksson2­011
  Äldre 16 aug 09:06
  86578 visningar
  99 svar
  Inlägg från FruEriksson2011 Visa alla inlägg
  99
  86578

  Är jag misstänksam eller är han otrogen?

  Tycker jag med att du ska prata med honom om just det du skrivit här. För hans beteende är inte normalt, speciellt inte när det ändrats så pass mycket! Jag blir nästan arg när du beskriver det som du gör, för jag var i exakt samma sits som du o inte för att oroa dig, för det behöver ju inte vara så att han är otrogen, men nått lurt är det iaf.

 • FruEri­ksson2­011
  Äldre 16 aug 13:00
  #6

   


  Willowfield skrev 2010-08-16 10:27:22 följande:
  Helt självklart måste du nå honom på ngt sätt. Frågan är hur, att tala med honom är kanske inte det lättaste just nu, speciellt om han inte själv vet vad som hånder med honom själv eller hur han skall hantera det. En ide kan ju vara att du skriver ett brev till honom, ungefär som du skrev här. men dock inget anklagande utan mera vad du oroar dig för, vilka förändringar du sett osv. Detta kan ge honom en chans att förstå och läsa i lugn och ro, ge honom en bild av vad du funderar på utan att känna sig attackerad, och därmed behöver han inte gå i försvars inställning. Be han svara dig muntligt om han kan eller att han skriver ett brev. Därmed inte sagt ni inte skall prata om det alls mera föra att kunna börja prata om det. Skulle det nu vara det allra värsta som hänt, otrohet, så kommer det ju fram och ni kan gå vidare och bestämma vad ni skall göra. Inte någon skön situation detta, lider med er båda, för jag har en känsla av att han inte heller mår så bra i detta.  

  Jag fick alltid skriva brev till mitt ex, för det gick inte att prata med honom, han blev alltid arg.. Men brev var alltid bra! :)

Svar på tråden Är jag misstänksam eller är han otrogen?
Logga in
Bli medlem