• ClaraH

    verktyg för bröllopssida

    Jag skulle vilja skapa en hemsida för bröllopet där gästrena kan gå in och få lite information. Har någon tips på verktyg? Vilken är bäst?


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-01-07 10:07
    Jag startade en sida på wedding announser och det funkar väl bra. Nu tänkte jag verkligen sätta mig och fylla på med information men känner att jag skulle behöva tips om vad man ska skriva. Så om ni skulle vilja länka ut era sidor skulle det vara jättekul.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-04-26 17:04
    Jag var i stort sett klar med min bröllopshemsida på weddingannouncer när jag upptäckte att det tydligen inte går att ladda upp bilder på deras sida. Deras administratör har tydligen slutat och gjort sig oanträffbar. Så nu tänker jag göra om allt från början igen. Får gå in och prova några stycken. Det är lite bråttom också eftersom inbjudningskorten ska skickas ut NU eller igår rättare sagt, dvs. vi är redan försenade...
  • Svar på tråden verktyg för bröllopssida
  • ClaraH

    Tack för alla svar! Jag ska kika runt lite. Går alla dessa att få på svenska? En del gäster är ju lite äldre och skulle nog inte uppskatta engelska.

  • ClaraH

    OK, jag fastnade för weddingannouncer, men undrar om någon kan hjälpa mig att få till den på svenska?

  • ClaraH

     


    mattiasFästmö skrev 2010-08-22 10:13:20 följande:
    i början av sidan så kommer det upp en lista på alla sidor du har. Längst upp står det då YOUR PAGES stort, bredvid den så står det page names. Där går du in och ändrar namnen till svenska. sen är det bara när du går in och skriver i dom olika grupperna att du skriver på svenska .

    Ja förstås! Smart, jag höll på och letade efter en funktion, men man kan ju ändra själv. Tack så mycket för hjälpen.

Svar på tråden verktyg för bröllopssida