Vi höll till i en lokal där det fanns en stor trappa som folk kunde sitta i (vi köpte en massa billiga kuddar på IKEA), annars fanns det ett tiotal ståbord och sedan 4 småbord med 4 sittplatser på varje. Cateringfirman hade personal på plats som serverade vinet och ordnade med maten. Maten låg upplagd på tallrikar men var sådant man kunde äta med fingrarna, så det var bara att ta en tallrik och ett glas och sedan ställa sig eller sätta sig och prata med någon. Tallrikarna hade f.ö. clips för att hänga glaset på.
Tårtan var egentligen 4 st upplagda på bleck från konditorn. Vi började och sedan fick folk ta för sig; genom att det fanns 4 stycken gick det ganska fort.
V hade 2 "toastpar" som hade fördelat uppgifter mellan sig med program i kyrkan; tipspromenad mellan kyrkan och lokalen och så vidare. De fick rätt fria händer av oss och det kändes skönt att veta att någon annan än vi höll i festen.
Min svägerska hade ett "konfektbröllop" där man inte bjöd på mat alls utan en buffé av chokladpraliner, frukt och dryck (champagne, vin och alkoholfritt) och sedan kaffe och tårta.
I den lokalen fanns det några få bord längs väggarna, annars stod folk och åt.
Vad gäller vigsel i en kyrka vid 20-tiden på kväöllen så kan det vara svårt med tanke på vaktmästarens, kantorns och prästens arbetstider. Men att fråga går ju alltid.