Inlägg från: Aleta |Visa alla inlägg
  • Aleta

    Vigsel i Ekotemplet 2011

    Jag har alltid undrat hur det funkar med Ekotemplet, hur gör ni om det kommer ett annat brudpar som inte använder internet?


    Eller som jag läste på ett annat forum där det var ett sällskap som firade 60-årskalas som hade dukat upp en picknick när de bortkörda av några som skulle gifta sig?
    De hävdade att de hade större rätt att vara där eftersom de hade bokat på internet, dvs sådana här forum, men det stämmer ju inte.

  • Aleta
    Mrs Egg skrev 2010-08-30 22:25:53 följande:
    Hej, Vi tänkte också gifta oss i Ekotemplet nästa år, nämligen den 6 augusti 2011. Så vi "bokar" det härmed mellan 13-18 den 6/8.
    5 timmar! Oj, vilken lång vigsel!
  • Aleta

    Vad dekorerar ni med? Det är ju så vackert som det är. Eller?


    Skulle ni köra bort någon annan som också vill vara där för att ni håller på med dekorering i flera timmar? Det måste ju bli konflikter eftersom det inte bara är brudpar som vill använda det. De som firade 60-årskalas (som jag nämnde ovan) fick ju sin dag förstörd av ett brudpar.

  • Aleta
    bokaekotemplet skrev 2011-06-26 23:22:25 följande:
    Hej allesammans! Jag blev så less på att det skulle va så krångligt att jag har gjort en "boknings hemsida" så att man enkelt kan få en överblick på när folk planerar sina ceremonier och enkelt kan lägga in sin egen Glad

    Hjälp gärna till att sprida detta så samlar vi all information på ett ställe.

    www.bokaekotemplet.se/
    Bra initiativ och tydlig information med att man egentligen inte kan boka ekotemplet.

    Det är nog väldigt viktigt att man har det i bakhuvudet. Det kan ju komma någon en kvart tidigare som inte har varit inne på internet och då har man inte rätt att köra bort dem. 
Svar på tråden Vigsel i Ekotemplet 2011