• Mangoflower

    Vigsel i Ekotemplet 2011

    Hej!


    Visserligen är det kanske lite tidigt att börja boka in datum för vigslar 2011, men eftersom vi redan har bestämt datum för nästa år så tänkte jag starta en ny tråd i alla fall!


    Jag och min fästman tänkte viga oss i Ekotemplet den 25 juni 2011 kl. 16.00, men vi skulle behöva den från ca 14.30 för dekorering av templet.

  • Svar på tråden Vigsel i Ekotemplet 2011
  • lunagarden

    Tidigt? Här är flera trådar för dem som ska gifta sig 2011, 2012 och även längre fram...

    Vi gifter oss 16 juli

    Vad är Ekotemplet?

  • Mangoflower

    Jaha där ser man!


    Ja precis det är ett lusthus i Hagaparken i Stockholm som är ganska populärt att viga sig i, och det finns ingen möjlighet att boka det förutom genom att skriva ett inlägg på forumen och ha is i magen helt enkelt! Men det verkar ha fungerat relativt bra hittills!


    Var ska ni gifta er?

  • lunagarden

    Jaså, haha, det var ju ett udda förfarande

    Vi ska gifta oss på Ellinge slott i Eslöv. När vi bokade för några veckor sedan var båda datumen vi hade tänkt oss i augusti redan bokade, så det gäller ett vara ute i tid

  • Mangoflower

    Men då hoppas jag att jag är ute i tillräckligt god tid! Vi får se hur det går med ekotemplet, ska naturligtvis ha lite andra alternativ i åtanke utifall att! 

  • PAKH

    Hej hej!
    Vi ska vigas i Ekotemplet den 13e augusti kl 15:00 och skulle vilja ha det från 13:30 för dekorering och andra förberedelser.


    Hoppas det funkar för övriga som tänkt vigas den dagen!


    Parisa


     

  • brud år 2011

    Hej!


    Vi har ska gifta oss i Ekotemplet 14 maj 2011. Hoppas ingen annan har tänkt samma dag. Vi börjar ca kl 15.00 så vi behöver vara där vid 13.00 tiden för att dekorera. 


     


    Är det någon som vet om det finns någon möjlighet att boka ekotemplet? Eller är det bara att chansa?  Jobbigt om någon annan också tänkt gifta sig där den 14 maj

Svar på tråden Vigsel i Ekotemplet 2011