• sofi 88

    "Unga" bröllopsbrudar.

    Cammee skrev 2011-02-11 13:30:25 följande:
    jag vill inte vara en förstörare och jag är glad för din skull att du är så säker och det kommer säkert att gå helt underbart bra för er då ni faktiskt varit nära vänner i 3 år innan.
    Men om jag ska tala för både mig själv och andra runt om mig, så är 2 år jätte lite. Speciellt när man är 18 år. Jag vet inte hur mogna och trygga ni är som personer, men problemen i ett förhållande brukar typ visa sig efter 3 år. sen igen efter typ 5, sen igen efter 7... sen typ efter 20. haha , vet inte riktigt, har inte nått dit än :P
    Men många par klarar inte 3 års krisen och det är väldigt synd att folk inte kämpar för varnandra, och eftersom ni nu ska gifta er, så hoppas jag innerligt att era kärlekskriser blir små och att ni kämpar er igenom dem tillsammans hur jobbigt det än är. Nu har mina "kriser" kanske varit värre än andras då jag var alldeles för ung egentligen när jag träffade min fästman, men det har inte alltid varit en dans på rosor att lyckas hålla ihop i 8 år. Men vi har klarat det, så jag tror säkert att du gör det också.
    Ville bara få ut att många i din ålder tror att det är föralltid sen är det bara en tre års kärlek och sen inget mer. Men folk trodde aldrig på mitt förhållande så jag ska inte vara så dömande själv.

    Önskar er lycka till!
    Jag måste bara säga att jag inte fattar grejen med att alla säger att "då kommer den krisen, och där kommer den" Det är ju så olika för alla. Vi hade "kriser" när vi flyttade ihop efter 6 månader men sen har det inte återkommit efter några speciella tidsintervaller. Kommer det en period med mer bråk beror det på hur livet ser ut i övrigt, inte för att det har gått 2 eller 3 år i förhållandet. Vi har varit ihop 3 år och 4 månader och ännu ingen 3 årskris. Vi vet båda vart vi har varandra och bråkar ibland men blir alltid sams och det är det som är det viktiga. Så jag tror att man kan hitta rätt när man är 18 och hitta lika fel som en 18 åring när man är 45 år. Det kan vara svårare när man är 18 eftersom man(i alla fall jag) förändras mycket i den åldern men vissa förändras inte så mycket eller växer ihop. Så lycka till alla unga brudar! Själv kommer jag vara 23, snart 24 när vi gifter oss nästa år!
Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.