Inlägg från: Motorbruttan |Visa alla inlägg
  • Motorbruttan

    "Unga" bröllopsbrudar.

    Jag kommer vara 24 och min m2b 23 när vi gifter oss (vi båda är 87:or) När jag träffade min Henrik så var jag förlovad och sambo med en annan man. Jag och Henrik gick samma utbildning och har en gemensam vän. Visste att han va kompisens kompis så jag började småsnacka med honom och då bjöd han mig på film kväll. Sedan den filmkvällen är jag fast. Ett par dagar senare lämnar jag mitt ex. för en man jag inte kände, och det va det bästa jag gjort i mitt liv. Jag och min Henrik träffades i februari 2009, blev tillsammans 1 april samma år, förlovade oss 23 maj i år och gifter oss 6 augusti 2011


    I planeringen har vi kommit så långt som att vi bokat kyrka, bestämt hur vi vill ha våra inbjudningskort, gästlistan nästan klar, färgtemat klart och köpt brudklänningen och skor.


     


    Här har det gått fort, men det känns helt rätt.


     


    Jag har tyvärr inte heller någon blogg

  • Motorbruttan
    fruellie skrev 2010-08-11 11:59:58 följande:
    Jag kommer att vara 20 och min blivande 25 när vi gifter oss i aug 2011. Kyrka och pastor är klart så just nu letar vi efter festlokal. Vi har känt varandra ända sedan vi var små egentligen men började umgås riktigt mycket för 3,5 år sedan. Redan då visste jag att det var honom jag ville ha, men han var lite slö och fattade inte förrän efter något år. Men sedan dess har det varit vi. Han gick ner på knä i mars och nu lever vi i bröllopsyra. Jag är så lycklig! 
    Vilket datum? sj gifter jag mig 6 aug 2011
  • Motorbruttan
    saraochpeter skrev 2010-09-06 21:37:07 följande:
    Jag blir väl en av dom äldsta här. vi ska gifta oss 6 aug och då är jag 25 men min sambo fyller 25 1,5 månad efter. Vi har redan 2 barn tillsammans så de är på tiden tycker jag :)
    Gifter oss oxå den 6 aug :)
Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.