Inlägg från: mattiasFästmö |Visa alla inlägg
  • mattiasFästmö

    "Unga" bröllopsbrudar.

    Hallå! Jag är 20 och min m2b 21, jag kommer också vara 21 när vi gifter oss i Oktober. är du också -89:a då eller räknar jag fel? Vi har vart tillsammans i 4 år ganska prick på vårt bröllop och har vart sambos hela den tiden minus typ två månader. vi har vart förlovade sen augusti -08 och kände redan då att vi ville gifta oss, inte för att vi är religösa eller nåt liknande utan för att jag är lite gammaldags och tycker att det är ett vackert sätt att uttrycka sin kärlek Vi har kommit en bit på vägen på planeringen och har alla 'stora' saker klara som lokaler, catering, vigselförrättare och allt sånt. Vi har även börjat skissa på småsaker som festprogram och sånt. Det vi är mest uppe i just nu är ingångs och utgångsmusik och hur vi ska lägga upp själva vigseln, kanske ska säga att vi ska gifta oss borgeligt Med löften och om vår vigselförrättare ska säga något och så. Tyvärr har vi ingen blogg.


  • mattiasFästmö

     


    dss skrev 2010-08-01 18:24:04 följande:
    Spännande tråd! Jag tror jag är den yngsta här, jag är 18 år och ska gifta mig Juni 2011, precis innan jag hinner fylla 19 år. Det är många i vår omgivning som ifrågasätter vad vi bestämt oss för att göra, säger att vi är för unga osv men jag har aldrig i mitt liv varit så här säker, jag vill verkligen göra detta. Många anser att giftermål begränsar ditt liv, att du inte kan göra det ena och det andra som gift men jag tycker att det är raka motsatsen. Det är nu jag och min blivande man har chansen att upptäcka världen tillsammans, studera, jobba, stötta varandra, vad vi än väljer att göra i livet. Min fästman är för övrigt 23 år gammal.

    Jag håller med, jag har också fått det argumentet att man blir begränsad i livet om man gifter sig ung. Att man då inte kan flytta och plugga, eller resa eller vad man nu borde göra. men jag skulle inte flytta runt halva landet och lämna min pojke bakom mig även om jag inte är gift. Jag tycker att äktenskapet är en trygghet och det är ju jätteskönt att få utvecklas och upptäcka livet tillsammans med någon, än att vara obegränsad och slippa ta hänsyn till någon, men att vara helt själv. Hur länge har ni vart tillsammans och vad har ni för historia?


  • mattiasFästmö

     


    las vegas bruden skrev 2010-08-10 13:32:51 följande:
    Hej på er! Jag hoppar gärna in här! Vi ska gifta oss i maj nästa år i Las Vegas, vid Valley of fire. Vi kommer flyga till Chicago och sedan köra mc genom USA på Route 66. Resan avslutas i LA, 15 dagar senare. Så det kommer nog bli en rolig och liten annorlunda bröllopsresa. Bloggar gör jag här - millansliv.blogspot.com. Jag har precis hittat mina blivande brudskor, dock inte beställt än. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker.

    Hur gammal är du? Och hur gammal är din m2b? hur träffades ni och så?


  • mattiasFästmö

     


    pludie skrev 2010-09-10 17:54:59 följande:
    Min man är 23 och jag är 26... kanske inte super unga men jag hade gärna väntat tills vi var typ 30ish..Läs gärna om vår historia på: www.skruttplutt.wordpress.com

    Varför gör ni inte det då om du hade föredragit det? lite nyfiken bara.


Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.