• SnowFairy

    "Unga" bröllopsbrudar.

    Hej allihopa och hej igen CeciliaJarl,


    Jag kommer att vara 23 år när jag gifter mig och är först ut i "min" umgängeskrets. E, min m2b, kommer vara 33 år och i mitten av "sin" umgängeskrets av att gifta sig.


    Jag och E kom i kontakt med varandra via en comunity här på internet vintern-06. Det var inte så jättemycket intresse från min sida, utan jag fortsatte prata med honom för att han var trevlig. Vid ett tillfälle nämnde jag att jag hade gymnastikuppvisning dagen därpå, och så dök han upp utan att vi bestämt något! Vi fortsatte sedan att träffas men det var fortfarande inte så mycket intresse från min sida, men så några månader senare då jag lärt känna honom bättre var jag fast, jag var jättekär! Efter ytterligare några månader gjorde vi tyvärr slut då vi båda inte mådde så jättebra pga stress och dylikt. Fyra månader senare, hösten 07, hörde han av sig och berättade hur mycket han saknade mig och hur mycket han tänkte på mig hela tiden, och jag kunde inte bli annat än glad då även jag inte kunnat släppa honom ur tankarna. Sedan hade vi lite strul med hans ex vilket gjorde att vi inte blev tillsammans förrän våren 08.


    För ett år sedan började E pratat lite löst om att han gärna ville gifta sig med mig, och självklart blev jag jätteglad. Vi lekte lite med tanken och någon vecka senare friade han, dock utan ringar. Vi låg och pratade lite om bröllop, och så tog han min hand och tittade mig i ögonen och frågade. Det var verkligen en härlig känsla. Förlovningsringarna köpte vi sedan till vår 3-årsdag för att "fira" att vi känt varandra i tre år. På kvällen gick vi till vår favoritrestaurang och hade det mysigt. Den 14 maj 2011 infaller vår 3-års dag som ett par och detta ska firas med ett bröllop :D


    Idag är festlokal bokad, bröllopsklänning beställd och gästlistan skriven. Men vi väntar med mer planering tills vi fått en bestämd bekräftelse på att festlokalen verkligen är vår den 14 maj nästa år, men det mötet kommer vi ha om någon vecka. När det mötet är gjort kommer vi boka vigselplats och fotograf. Jag har även börjat rita lite på våra trycksaker, men jag har några idéer till innan det blir klart.

Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.