• Runi

    "Unga" bröllopsbrudar.

    Hej, ja jag är också en så kallad ung bride to be. Jag fyller snart 21 (i september) och han har precis fyllt 31, ja jag vet att det är en stor ålders skillnad men det var verkligen kärlek från första stund. Våran historia skiljer sig väl från vissa andras med tanke på att allting har gått med hyper speed. Vi började otroligt nog prata lite smått på nätet om musik och så, så slutade det med att jag fick för mig att åka 40 mil och hälsa på honom en helg i Göteborg, slutade med att jag stannade i 3 veckor och då var det redan kört. Åkte hem och jobbade 2 veckor sen så sa först min pappa åt mig att det var då himla onödigt att betala dubbel hyra när jag iaf ville vara i Göteborg hela tiden och dagen efter sa min chef att hon tyckte också att jag bara skulle chansa så då sålde jag min lägenhet och flyttade :D Nu 5 månader efter så var vi på släktträff på min farmors sida i Norge och då friade han ordentligt med ett "Runi (efternamn) Vill du bli min fru?" och det kändes bara underbart rätt. Allting har gått himla fort men det känns så otroligt bra för oss båda och våra familjer tycker också att det är helt rätt. 


    Har precis förlovat oss men håller på för fullt med sökandet efter lokal som ska passa och alla smådetaljer som mat, klänning, blommor ++. Har dock många väninnor som är helt exalterade över att jag ska gifta mig så de planerar för fullt också så det kommer nog gå riktigt bra :) 


    Har tyvärr ingen blogg jag heller, får se om jag kanske börjar blogga nu när jag känner att jag har lite vettigare saker att skriva om ;)


     


     

Svar på tråden "Unga" bröllopsbrudar.