Inlägg från: lyckan ler |Visa alla inlägg
  • lyckan ler

    Varmiz: men varför var det en massa andra människor på din fotografering, förutom du och fotografen??

  • lyckan ler

    Alla frågar om jag är nervös, men det har jag inte blivit än. Kommer dock garanterat att vara nervös både fredag och lördag! Ser tyvärr inte ut som vädret blir särskilt bra... Hoppas bara det är uppehåll när vi ska fotas, det är det viktigaste. Kanske ska man köpa ett paraply...?? Det har jag inte alls tänkt på. Har ju bara reklamparaply hemma...

  • lyckan ler

    Tack Varmiz! Verkligen nedräkning för dig nu!

    Så är man då äntligen fru!! Vilken underbar dag vi hade, trots regnet! Vi hade ändå tur, för det slutade regna precis när vi steg in på Sofiero för fotograferingen. När vi körde därifrån, efter vigseln, kom ösregnet och åskovädret! Perfekt tajming! Underbart rolig kväll, fantastisk mat och Möllebacken var verkligen tipptopp! Supermysigt hotellrum med jacuzzi och bubbel i glasen på Hotell Viking! Kunde inte varit bättre! Tummen upp för allt!  Är supernöjda!

    Mannen överraskade med att ha bjudit in en tjej och en kille som spelade gitarr och sjöng två låtar, när vi kom till Möllebacken! Hon sjöng "Du är allt" av Sonja Aldén och "Hallelujah" på svenska (text som jag aldrig hört förut, men passade till bröllop). Underbart initiativ av älsklingen!

    Det enda jag tycker är synd, är att vi inte fotades tillsammans med våra föräldrar. Det glömdes liksom bort tyvärr. Störigt också att jag nästan började gråta innan jag hann ens läsa en rad på dikten under vigseln... Men men, det blev bra ändå!

    Nu är vi trötta och glada!

  • lyckan ler

     


    Nicossambo skrev 2010-08-17 21:06:48 följande:
    Har inte läst allt om din dag med historien om dina blommor kan du berätta för er barnbarn förhoppningsvis. Helt galet tänk om din man inte kännt att något var fel eller att han inte ringt till dig.Vilken tur att ni kunnde fotas utomhus kul med mycket bilder.

    Ja, eller hur?? Det är en kul grej som verkligen spetsar till dagen, så här i efterhand!

  • lyckan ler

    Varmiz: grattis! Berätta gärna lite om er stora dag! Är ni nöjda med allt?

Svar på tråden Brud i Helsingborg sommaren 2010, del 3