Inlägg från: Andreas flicka |Visa alla inlägg
  • Andreas flicka

    Hur långt har ni från kyrka till festlokal?

    Vi har 15 min från kyrkan till festplatsen och kommer att hyra in en buss för dem som inte har bil.

    Personligen spelar det inte så stor roll för mig om det är långt emellan kyrkan (annat) och festen - man kan ju göra resan roligare för gästerna genom att bjuda på frukt/godis/champagne och spela bra musik (om man hyr buss dvs).

    Jag tänker mig att det är jobbigast för bruden i en sådan här situation - stor klänning och instängd i en bil samt oron att skrynkla till klänningen...

  • Andreas flicka

    Det låter inte så roligt det som du beskriver - Marängtrollet. En varm sommardag är det inte så roligt att stå ute i solen, men inte heller i regnet om så skulle ha varit fallet. Kanske borde de ha tänkt på att hyra ett litet tält att ha utanför lokalen samt bjudit på vatten och tilltugg... Tänk om någon ville gå på toaletten...

  • Andreas flicka

    Vad kontsigt jag skrev ett inlägg som försvann.


     


    Kom på att jag för två år sedan var på ett bröllop på Yxtaholms slott, paret vigde sig i en kyrka som ligger ca 50 minuter från slottet. Det var inte alls jobbigt på något sätt att åka i ca en timma för att ta sig till slottet. Alla skulle sova kvar. När vi väl kom dit, checkade vi in, tog ett glas i salongen och vilade lite, minglade, ja hade det allmänt trevligt.


    Hur det blir beror på hur man gör det liksom... Ser man till att gästerna inte behöver vänta ute i solen/regnet/snön gör det ingenting alls att behöva vänta. Det är ju roligt att mingla och titta på omgivningarna. 50 minuter är inte så lång tid.


    Så oroa dig inte! Ingen kommer gnälla och alla kommer vara glada. Bröllop brukar ta fram det bästa hos de flesta

Svar på tråden Hur långt har ni från kyrka till festlokal?