• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Får inget gjort ... sitter och kollar in Riga (åker dit på torsdag och firar maken). Snurrigt med hotell som nästan heter detsamma så ett tag trodde jag vi hade ett SPA men så var det inte utan det är vi som har Skybaren. Nåja, om man vill bli knådad så får vi ta några steg ute på gatan.

  • Lapinette

    Har dåligt samvete för jag har fortfarande inte lagt ned korten från vår picnic och fått aschlet ur och skickat dem till Telis . Men bättre sent än aldrig!

    Det där med dialekt känner jag igen . Jag träffade en annan trådkompis (från en annan tråd) och blev helt paff då hon pratade väldigt bred skånska. Jag viste ju att hon ursprungligen var ifrån Skåne men hon bodde här i Sthlm.

  • Lapinette

    Jösses vad det skrivs här om kvällarna numera! nenne ? härligt med rosa elefanter! Själv kände jag mig som en rosa elefant rätt så ofta på semestern ? maken undrade emellanåt vilken klängranka han hade fått med sig ? åhhhh raggmunk ? love it! Kängu ? vaaa, bytte du vigselring efter vigseln .. ! Det är ju värre än mig som uppgraderade min förlovningsring ? den var ändå för stor och skulle bytas men då såg jag att det fanns en med tre diamanter (min hade en) . Ångrar inte en sekund mitt byte .. älskar den ringen (mer än vigselringen). september ? hållar tummarna!!!!! Klockarbol ? det är även 10 år mellan mig och min bror (han är äldst). Fast han har aldrig lämnat bort mig . Telis ? jobbigt att vara sjuk och inte få sova. Styrkekramar till dig! Ore ? härligt med lite ?svir?. Porchez ? säger som flera andra en flaska champagne sitter aldrig fel. Ego ? och vi har suttit ett par kvällar och filat på vår levnadsberättelse. Ändrat sakfel och meningar som man kan missuppfatta eller som är konstiga i sitt sammanhang.

  • Lapinette

    Japp, skrev i word så inga radbyten kom med! :-O Gör ett nytt försök ...

    nenne – härligt med rosa elefanter! Själv kände jag mig som en rosa elefant rätt så ofta på semestern … maken undrade emellanåt vilken klängranka han hade fått med sig … åhhhh raggmunk – love it!

    Klockarbol – det är även 10 år mellan mig och min bror (han är äldst). Fast han har aldrig lämnat bort mig

    Telis – jobbigt att vara sjuk och inte få sova. Styrkekramar till dig!

    Ore – härligt med lite ”svir”.

    Porchez – säger som flera andra en flaska champagne sitter aldrig fel.

  • Lapinette

    BS - Ha så skönt i Trosa och de säger att regnet ska lätta upp under dagen så det blir fin till kvällen.

  • Lapinette

    BS - har nu två kvällar suttit och gått igenom och så har jag tagit lunchen till att göra ändringar. Hittar nya formuleringar eller ställen där makens namn är felstavat (lätt hänt .. ja du förstår nog). Hoppas på att vara nöjda ikväll så jag kan skicka iväg dokumentet imorgon.

  • Lapinette

    Själv är jag inne och kollar vädret för Riga .. prognosen ändras från dag till dag. Säger liksom dig att det behöver inte bli 28 grader och sol men bara det inte regnar. Vi gillar att promenera omkring när vi besöker nya städer och det är så trist under ett paraply.

  • Lapinette

    nenne - låter supermysigt med att äta bulle, sova sked och lyssna på regnet. Jösses vad jag skulle vilja ha mer semester ... ja förutom fredagen som jag faktiskt har ledigt. Känner jus tnu bara för att vara dvs inte göra ett dugg!

Svar på tråden Livets toppar och dalar