Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Aleta, menar du att det verkar som att det inte kommer att gå bra oavsett svar på fvp eller finns det forfarande den där chansen att det kan gå tillbaka?

  • BrudSommar2006

    Cicci, aha, så det har redan hänt att någon fött på bf!

  • BrudSommar2006

    Astrid har kudde i vagnen men inte i sängen på nätterna eftersom det blir så krångligt att amma då. Hon har kudde i vaggan också men den har hon hittills överhuvudtaget inte legat i... Maken hade rätt som tyckte att vi inte skulle skaffa den.

  • BrudSommar2006

    Aleta, vilket skräp, men kan ni inte diskutera att försöka igen om/när ni orkar.

  • BrudSommar2006

    Jag håller också med...


    Hörrni, vet någon var man kan läsa om de olika sakerna de kollar på bvc vid olika åldrar, jag känner på mig att det är dags att börja öva på pincettgrepp och klappa händer och allt elände man kan få backning på...

  • BrudSommar2006

    Tack Vickan och AM! Jag gillar vår bvc-tant men det som ska kollas ska ju kollas oavsett och det är skönt att hänga med så att hon inte blir förvånad när de sticker en penna i handen på henne och hon förväntas dra streck utan att veta ved en penna är!

  • BrudSommar2006

    Sovmorgon hade varit trevligt, men nej, bara dagisruschen som har börjat igen nu och Astrid och jag har promenerat till affären och tillbaka. Det är så mycket jag borde göra här hemma den här veckan så jag vet inte vad dagens projekt ska bli men det är väl bara att bita ihop och börja någonstans, jag fick ju en del gjort igår men hela veckan lär nog gå åt för att få ordning här.

  • BrudSommar2006

    AM, vilket mysigt hotell, åk!


    Lapinette, ska du på sysslingens fest? Själva kan vi inte komma eftersom vi inte har någon barnvakt, mina föräldrar är på Öland och makens mamma strålar just nu för sin bröstcancer och får cellgifter så de kan inte komma upp heller. Någon annan vill vi inte lämna Iris hos över natten. Det skulle visst vara helt barnfritt så vi kan inte komma tidigt och vara med några timmar heller.

  • BrudSommar2006

    AM, nu har jag tittat mera på ditt underbara hotell. Under övrig information upplyser de om att det finns en moské i närheten. Skulle driva mig fullständigt till vansinne, har upplevt det en gång i mitt liv och det räckte och det var utan barn. Sov inte en natt på en vecka. Bara ifall du missat det men det kanske inte stör dig.

Svar på tråden Livets toppar och dalar