Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Nu så.


    PB, kram till dig! Jag vill också få sitta på din punschveranda och hoppas att så blir fallet någon gång.


    Aleta, hej, välkommen på besök här. Vi håller verkligen tummarna för dig. Förlåt om jag frågar men hur menar du att det här är sista försöket? Ger ni upp om det här skulle misslyckas? Ignorera om du inte vill svara.


    Cicci, sist jag åkte den där nyckelpigan var den skitläskig och nu tvingas man kanske upp där med Iris, hjälp.


    Vem skrev om att bebisar inte blir överviktiga oavsett hur mycket mat man trycker i dem. Det stämmer inte, eftersom Iris sov så dåligt försökte vi trycka i henne en massa mat och välling och hon blev alldeles för tjock av all välling och vi har fått gå på extra kontroller alltsedan dess. Sedan är hon väldigt lång så vi har gått på kontroller för det också men det är en annan historia. Jag har också läst den där Katrin Zytomierskas blogg (nej, jag läser det inte regelbundet, jag letade efter en viss länk och hamnade där) och hon har fått dra ner på målen på dagarna åt deras son för att stoppa viktökningen. Det jag skulle komma till egentligen och det har jag väl också sagt redan är att inte hjälpte det sömnen heller.

  • BrudSommar2006

    Vickan, vrålar Astrid är det bara jag som duger. Kanske borde vi anstränga oss för att ändra på det men, men...


    Piggelin, vilken otrolig dagmamma ni måste ha!


    AM, Livia är för rolig!

  • BrudSommar2006

    Aleta, hade ni svårt att få till det här plusset? Varför skulle ni inte vilja försöka igen om det nu gud förbjude inte skulle lyckas med det här försöket? Fast strunt samma, nu håller vi tummarna för det som är istället.

  • BrudSommar2006

    PB, har du varit hos doktorn och fått antibiotika? UVI är vidrigt och jag brukar stå ut max ett par timmar innan jag sitter på akuten. Det kan kanske bli riktigt bra med den där jobbcoachen i alla fall.


    Muggles, ja en liten prinsessa har ni! Vi har en stor och jäkligt envis prinsessa men imorse efter frukost tog jag med henne till pottan men det kom ingenting. Tio minuter senare kommer hon rusandes - jag är kissnöööödig! Och mycket riktigt, det var hon, och ingenting hade kommit på golvet så det finns kanske hopp. Med bajseriet lär det nog dröja tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Astrid äter rätt bra på dagarna men jag har egentligen ingen uppfattning om hur mycket hon borde äta. Hon sov lite bättre inatt faktiskt efter den där kvällsgröten men å andra sidan sover hon uselt vissa nätter och bättre vissa nätter i alla fall så man vet inte. Jag har däremot sovit uruselt för Iris har sovit i makens säng och maken fick sova i gästsängen i Astrids rum för vi får inte plats alla fyra, inte om jag ska få plats att amma i alla fall. Hon vaknade mitt i natten av att hon skulle sparka av sig täcket och sparkade foten i väggen och gjorde tydligen illa sig.


    Aaaahhh, Iris är på dagis och Astrid sover! Borde börja städa men det är så skönt att få sitta att jag inte kommer mig för.

  • BrudSommar2006

    Aleta, vad synd att ni inte är riktigt överens om trean och att försöka igen om det här inte går som ni vill. Hoppas att fvp ger er de svar ni vill ha.

  • BrudSommar2006

    Muggles, ibland har jag undrat hur vänförslagen på PB dyker upp men har funderat på om, det kan vara så att det är personer som tittat på ens profil den föreslår eller nåt. Kanske kan det vara så på LinkedIn också?

  • BrudSommar2006

    Men Nenne, är du här än! Fast du verkar ha varit upptagen med att köra gaffeltruck och då har man ju inte tid att ta sig till BB förstås.


    Iris kom en vecka försent och Astrid en för tidigt så jag är på plus/minus noll med de två. Har vi egentligen någon här i tråden där bebisen tittat ut på beräknat datum? Kanske blir det Nennes lilla.


    Skönt att det kommer minst en liten tjej här, kanske fler, att ge kläder till då, de första bebisstorlekarna har jag gett bort men nu börjar det samla sig igen här vartefter Astrid växer ur sina.

Svar på tråden Livets toppar och dalar