Inlägg från: Klockarbol |Visa alla inlägg
  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-24 16:52:23 följande:
    Luna -Hoppsan! Ja då hjälper det förmodligen inte att du lägger dig på golvet och skriker och fäktar gissar jag.eller vänta nu......kanske om du hotar med att göra precis det-i hennes skola. Och lyckas låta tillräckligt trovärdig när du säger det.

  • Klockarbol

     


    passionsblomman skrev 2010-08-24 16:59:20 följande:
    Jag har ju en anann tråd, "tantvarning" som jag varit i under flera år nu.Detta är ganska roliga exempel på vad för slags tant jag tänker bli.men det ger nog mer effekt om man flyttar tillbaka till Stockholm och kan vara ute och röja i kollektivtrafiken...Hässleholm, buss mot garnisonen En dam (~75 år) går fram till en buss och frågar:-Går den här bussen till Tormestorp?Busschauffören: Nej.Damen: Varför inte?Busschauffören (skrattar): För att jag inte känner för det.Damen: Jaha, passa dig så att jag inte hivar ut dig och kör dit bussen själv! Publicerat den 7 november, 2009 kl. 13:46 under Kollektivtrafik av Andreas Buss, Göteborg Några fjortistjejer har lagt upp fötterna på sätena. Bussen stannar på en hållplats och en tant ~70 kliver på. Hon betalar turen och ser sedan på tjejerna.Tanten (högt till chauffören): Får man ha fötterna på sätena?Busschauffören (leende): Ja, idag får man det.Tanten blir stum och går därifrån. Hon sätter sig på platsen bredvid tjejerna. Efter en liten stund lägger hon också upp fötterna på sätena. Publicerat den 29 september, 2009 kl. 22:28 under Göteborg, Kollektivtrafik av(Man ~35 och tant ~75 delar säte på bussen. Mannen reser sig för att gå av vid en busshållplats.)Tanten: Ursäkta, ska du av här?Mannen (ironiskt): Nej, jag reser mig bara för att det är så roligt.Tanten (surt): Nej, men då behöver jag väl inte flytta på mig då!(Tanten sitter kvar, dörrarna hinner stängas och bussen åker iväg.)www.youtube.com/watchKlockarbol, hängerú med?

    Jobbar i kapp mig nu - att skratta så tårarna rinner är mycket roligare än att läsa bok i skenet av ett värmeljus
    Ja, alltså det åskade lite grann så strömmen gick :/

  • Klockarbol

    Cicci - så uselt av din arbetsgivare!  Blir så frustrerad! Har som 'uppdrag' hos min arbetsgivare att jobba med likabehandlingsfrågor (tidigare jämlikhetsfrågor men nu har lagen ändrats) och vi jobbar mycket med vikten av att den som varit föräldraledig ska känna sig välkommen tillbaka!
    Det är en tuff omställning i sig så det minsta man kan begära av arbetsgivaren är att de anstränger sig med välkomnandet!
    15 minuter välkommen tillbaka-träff! Frust! Skamligt

    Hoppas du har vettigare kollegor än chefer?

    PB - Hejja!

    Nä, nu blev jag så arg så jag inte kommer ihåg vad jag skulle kommentera :/

    Hej alla nygamla

  • Klockarbol

     


    FruCicci skrev 2010-08-25 11:18:53 följande:
    Jag hade lite ångest för att jag hade ett dåligt möte, hade svårt att gå o lägga mig o sen somna. Sen var det så klart en skit natt, men min make tog dett. Jag var uppe 2 ggr, han 5 OCH jag har sökt jobb idag och de är redan jätte intresserade av mig. På ett företag på Östermalmstorg, som jag har suktat efter i ett antal månader, ibland är världden rättivs

    Yay! Helt rätt och starkt jobbat!

  • Klockarbol

     


    snaily skrev 2010-08-25 11:29:43 följande:
    CicciSa jag inte att det perfekta jobbet bara väntar på dig därute? Kanske alldeles utanför husknuten, hoppas! Shit vad ni skrivit den lilla stunden jag varit borta, ska snart läsa igenom lite mer noga, men skulle behöva lite snabb akut hjälp med ett dilemma: Ska jag byta barnmorska?? Hittills haft en ordinarie som jag tyckt sådär om, men börjat tycka bättre och bättre om. När hon var ledig i somras var jag en gång till en annan BM, på nästa ort ca 6 mil bort, som jag verkligen gillade! Nu ska min ordinarie sluta (typ NU) och ersättas av en människa som jag instinktivt inte riktigt gillar, fast aldrig träffat henne i barnmorskesammahang förstås. Frågan är om jag ska byta till hon som verkade så bra som jag träffade i somras - det känns lite fånigt då det är myyyycket längre att åka... men å andra sidan, sen när jag går på havandeskapsledighet så har jag väl ändå inget att göra om dagarna så en utflykt på 12 mil tur och retur till barnmorskan kanske inte gör så mycket då...Eller ska jag gå på det mycket närmare stället till den förvirrade tredje barnmorskan som jag inte tror jag kommer klicka med...???

    Gå på magkänslan och byt! Jag önskar att jag hade varit så klok en gång i tiden!

  • Klockarbol

    Gah!
    Jag hinner läsa fram till inlägget om att Nenne har värkar och då klappar datorn ihop!!!!

    Men nu är jag på banan och läser ikapp i racerfart med tårarna sprutande av både glada och sorgliga anledningar!

  • Klockarbol

    Ikapp!

    Kommentarer i sammanfattning:

    Hejja Nenne!

    PB - Innerlig kram - bra gjort (på fotbollen) - suverän ramsa! (tror det blev i rätt ordning?) 

    Eh... skulle nog ha gjort anteckningar för nu glömde jag resten :s

Svar på tråden Livets toppar och dalar