Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    åååh suck vad fel en del inlägg kommer ibland.

  • nennesjuttioåtta

    Maken tyckte det var helt horribelt att man skulle föda ut ett dött barn vaginalt, men jag trodde det hade något med bearbetningen att göra ?!?!? 


    Håller med övriga talare, hoppas hon fixar att inte skuldbelägga sig! 


    Och vad sorgligt men ändå vackert med din ros, PB!

  • nennesjuttioåtta

    lapis – ja jag visste inte alls hur vi skulle kunna börja prata om något annat i den här tråden utan att behöva starta en ny för allt skulle kännas så plumpt. Så PBs inlägg om f d fosterbarnet som bott i hennes hus blev som en skön övergång. 


    Hur vet man om man har GBS, testar de det utan att man har några symptom? De gör de inte va?

  • nennesjuttioåtta

    Passion – jomen så är det ju. Life goes on... Om än i lite mer vemod ett tag framöver. Och som sagt, jag vet inte ens vad hon heter! Tråden är otrolig! 

  • nennesjuttioåtta

    Nä, dags för stödvila före lunchen! kanske med lite friidrott i bakgrunden. undrar om Nancy vill sällskapa, nu när pandoras ask har öppnats igen...

  • nennesjuttioåtta

    hej


    Läser och blir så glad att ni finns, om det skulle hända något. (samma som att ni fanns där när det INTE hände något, back in the days)


    Mugglan – stor KRAAAAAM! Förstår absolut att det river i såren. Och så skäms jag lite för att jag glömmer bort att såren läker sakta.  


    hej Cicci! 


    Snaily – vadå pseudo...hörruduru! Klart du ska fortsätta grubbla här! 


    Men jag tänker också så här, allt som hänt i tråden, misslyckade ivf'er, MA/MF mm och nu det här med snorkis så kan det fanimej inte hända mer hemskheter. Det får det bara inte göra! 


    Alla ni med blöjfria barn – GRATTIS! *krulltrumpeter*


    AM – hehehehhe mina föräldrar glömde min potta när vi åkte på semester till Öland. De köpte ju så klart en ny men det var ju inte MIN så jag höll mig. Sen blev jag gruvligt förstoppad, tydligen.... Sen mitt första stora scoutläger höll jag mig från att kissa i flera dagar, jag såg gravid ut! Men då var jag långt från pottåldern och har därefter lärt mig att bajamaja inte är så himla farligt... :-s


    Lappis –  


    Telis – skönt att sömnen ordnat upp sig någorlunda!

Svar på tråden Livets toppar och dalar