• porchez

    Livets toppar och dalar

    ...mig inte deppas, men jag ju så klart

  • porchez

    men HJÄLP, vad är det med mig?


    men jag så klart?? menar jag ju så klart, ska det ju stå.. haha... förvirrad..

  • porchez

    och snart har jag fyllt en sida med egoinlägg


    Men jag vet varken nåt om matställen i södra delen av landet (eller nån annan del heller förstås) eller blom/trådgårdstips.


    Men hälsning till er som är sjuka, magsjukor och förkylningar, allt sånt borde förbjudas på sommaren tycker jag! eller kanske borde förbjudas alltid krya på er, Vickan, Troll och Telis... var det nån mer som var sjuk?

  • porchez

    Vi har sagt sen i måndags att vi skulle på det här. Vi pratade om det senast i onsdags, sen idag när jag ringde henne för att bestämma när vi skulle åka in så sa hon att jag vet inte om jag har någon lust alls... Nehe? Nej jag vill nog inte gå..


    Som tur var har jag bokat upp ett stort gäng ikväll, så det är inte så farligt, men tråkigt när man drar ihop och fixar att man ska nånstans och bestämmer och så har hon inte ens nån anledning till att hon inte vill, utan bara ingen lust. Hon vet ju att jag vet att hennes pojkvän kommer ikväll. Så det är väl bara att säga det? Som sagt så förstår jag att hon saknar honom och vill träffa honom...

  • porchez

    kikar bara in som snabbast för att kolla Nennes status


    Jag hade en TOPPEN kväll igår, även om bara en av de 5 eller 6 kompisar som jag bestämmt med dök upp.

  • porchez

    AM Välkommen tillbaka, du har varit saknad


    BS vi har haft molnigt hela dagen, men väldigt varmt och inget regn...

  • porchez

    oj vad det skrivs mycket här inne idag, på en söndag! och så kloka ord, PB nenne och Cicci mfl.


    Jag har efter några år smygläsande och en tid öppet pratande lärt mig massor! Allt man lärde sig på biologin i skolan om hur kvinnan blir befruktad (mannens pennis förs in i kvinnans slida   ), är bara en tiondels sant. Det finns så många sätt och hjälpmedel för att bli gravida, och tyvärr så lyckas inte alla ändå...  Jag kommer ALDRIG ta för givet att jag ska få ett barn en dag, även om jag så klart hoppas få vara med om det.


    När man väl fått det efterlängtade pluset, så är det inte färdigt där, så mycket kan hända under de nio månaderna i magen


    Och sen när barnet kommer så är det så klart inte alltid en dans på rosor, sjuka barn, barn som vägrar sova eller äta eller bara har en stark egen vilja, som inte alltid passar med det föräldrarna tycker är okej.


    Vill bara skicka en stor kram till er alla här inne, det ni har gemensamt är att ni är otroligt starka, härliga och duktiga kvinnor, som delar med sig av alltmöjligt

  • porchez

    Jag röstar på 16 aug. för då är jag tillbaka i tråden igen, och jag vill inte missa nånting. (ska på tjänstresa 12-14/8)

  • porchez

    PB - du skriver så målande din situation att jag sitter här med sorg i hjärtat, jag lider med dig, samtidigt så kan jag inte förstå vad du går igenom, jag har ju inte själv varit där... Men jag är väl medvetden om hur jobbigt, tungt och hur det sliter på en som männsika att kämpa som ni gör. Jag finner inga ord som kan trösta (för det finns väl inte ens?) men du har mitt medlidande och så får du den största kram jag kan ge dig!

Svar på tråden Livets toppar och dalar