• porchez

    Livets toppar och dalar

    Oupsie skrev 2010-08-03 20:10:41 följande:
    Parnassia, ja verkligen skönt . Var lite orolig hur jag skulle orka med dels morgondagen som kommer att bli en lång dag, men också torsdag med begravning vilket är jobbigt i sig. Men nu behöver jag inte oroa mig för illamåendet. Porchez, när jag ringde till min BM så sa hon att jag inte skulle oroa mig för att ta tabletterna för de har använts i 40 år mot illamående. Så jag tänker inte oroa mig alls.
    Helt rätt!!
  • porchez
    Oupsie skrev 2010-08-03 20:03:53 följande:
    Porchez, inlägget verkar vara borta. Det borde ha varit på sidan 77.
    okej bra, då är det inte jag som är blind!
  • porchez

    behöver presenthjälp! Nån som har tips på vad man ska köpa för bröllopspresent, det är till ett par som åkte iväg och gite sig för att de inte ville ha nån stor fest m.m.


    Men jag skulle gärna att vi från närmsta familjen gav dom nånting! För att visa vår glädje Tänkte först att de skulle få en brevlåda, där min mamma som är duktig på att måla, gjorde nåt fint på och skrev deras mya gemensamma namn. Men hur mycket jag än googlar så hittar jag inte brevlådor i trä, bara metal och då är det otroligt mycket svårare att måla nånting fint på, sen fick nog mamma lite prestationsångest, då bruden tydligen själv är duktig på att måla.


    Några andra ideér??

  • porchez

    cicci - OK det förklarar ju min förvirring


    Hoppas allt är okej med dig ändå och att du vet att du alltid är välkommen att skriva här, good or bad?!


    Efter massor av sökande efter den perfekta bröllopspresenten har jag kommit på att den finns inte. Blir nog en STOR maffig blommbukett som får vänta på brudparet när de komme hem från deras semester!

  • porchez
    Piggelin1 skrev 2010-08-04 23:25:17 följande:
     Porchez, jag fnissade lite åt det du skrev igår om att vi pratar olika dialekter & att i Gbg har vi tom egna ord - för i precis samma mening skrev du "förns" Fattar ju vad det betyder, men det är inget ord som jag använder, känns helt klart dialektalt för mig!
    Haha min syster mobbar mig alltid för att jag använder det i skrift själv tänker jag ju tydligen inte ens på det
  • porchez

    September håller alla tummar jag har för din skull, och säger ändå ett litet Grattis


    ååå blir alldels sugen på mat när ni diskuterar här inne, men nu är semestern slut och jag ska hålla igen lite. Blir så lagom lätt när jag ska iväg på två mässor med jobbet denna månad. Vilket brukar innebära småätande på dagtid samt stor middag kvällstid och en hel del alkohol på det


    kommer inte ihåg mer vad jag skulle skriva, så jag tar en dusch och ser om det tar fram minnet


     

  • porchez

    många tunga besked idag... så fort man mår bra, ska alltid nånting hända... Försöka sova nu för att samla kraft... God Natt på er

  • porchez

    blir ett helt ego inlägg just nu, fick först några konstiga besked från jobbet på dagen, som egentligen inte var så jobbiga utan mest tid att smälta.


    Sen när jag kom hem fick jag ännu ett tungt besked, inget oväntat egentligen! Men ändå jobbigt, och då fick jag bara nog och orkade inte längre.. Men det känns lite bättre idag, många (som vet vad det handlar om) har hört av sig till mig och det känns så skönt att veta att man har stöd från vänner, familj och gamla kollegor och inte att glömmer ER!


    Av mina så kallade vänner så har en av dom svikit mig idag, tur att jag har bokat kvällens aktivitet med många, så jag slipper bli själv när min "bästa" kompis hoppar av i sista stund med förklaringen - jag har ingen lust. När jag vet att det är för att hennes pojkvän kommer hem från sin semester idag. Jag förstår att hon vill träffa honom, om hon bara säger det till mig. Men när hon säger att hon inte har lust att träffa mig, så det gör mig ledsen


     

  • porchez

    Men nu vill jag inte dra ner stämningen i tråden, för ajg skjuter ifrån mig allt jobbiga just nu, för det är sol så jag ska göra mig en kopp kaffe och sätta mig ute och läsa en stund, sen göra mig ordning för fest (liten festival i min stad ikväll, öltält musik och stand up)


    här ska f#n min inte deppas

Svar på tråden Livets toppar och dalar