Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Vickan, nu har jag fört över pengar.

  • BrudSommar2006

    Telis, aha, Växjö, det förklarar saken, Mörbylånga känns rätt sömnigt.  Har ni alltså åkt runt lite överallt i Sverige på er semester och letat hotellrum där ni känt för? imponerande med bebis och allt! Vad har planen varit? Har ni gått efter någon guide eller hur fick ni reda på att det fanns ledigt just där?


    PB, oj vilken dag du haft, tänk att det funnits fosterbarn i ert hus.

  • BrudSommar2006

    Usch för getingar.


    Jag vet inte vem eller vilka jag sagt hej till heller så hej och välkomna på er alla!

  • BrudSommar2006

    Vickan, tack för hjälpmed buketten.


    Här är vi annars upptagna med Astrids hårda mage sedan igår, stackarn. Fast nu tror jag det börjar orda sig. Ikväll kommer maken och Iris tillbaka hot också så sedan är det full rulle igen. Tyvärr är det sedan bara fyra dagar kvar innan det är dags att åka hem men jag försöker att inte tänka på det.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, undrar också vart regnet är, det skulle ju slå till mot både dig och mig idag.


    Lapinette, tänk att alla möten och allt är avklarade nu, visst det är en lång väg kvar, men det är också en lång del av vägen som är gjord redan.

  • BrudSommar2006

    AM, hur krångligt är det att ta sig till Möja? Vi åker härifrån på måndag och är hemma hela nästa vecka, vet inte vad vi ska hitta på med Iris.


    Kan förresten intyga att Herr Kanin är jättetrevlig.


    Hm, nu börjar det regna här, jaja, det var ju väntat.


    Iris och maken är tydligen här vid sex-tiden, ska blir roligt att få tillbaka henne men det har varit rätt skönt medan hon varit borta!


    Nu ska vi ut på altanen invirade i en filt och fika, mysigt.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, blir det bild på  nya leksaken på FB tro?

  • BrudSommar2006

    AM, grattis, det är ju fantastiskt att Livia slutat med blöja!!! Iris är blöjfri på dagarna men är fortfarande blöt i blöjan på natten ibland. Fast efter initial succé med bajsandet går det dåligt med det just nu tyvärr. Hon har börjat gå på toaletten istället för pottan mer och mer nu, vi låter henne göra som hon vill men det är ju så att jämt när man är ute någonstans så finns det ju ingen potta, vi har ju varit på rätt många utflykter här.


    Aha, är det så pass långt till Möja, kanske blir det lite långt för oss då med fem timmar på båten plus övrig resväg en och samma dag. Känns som att vi varit på resande fot rätt mycket ändå den här semestern!

  • BrudSommar2006

    Möja verkar hyfsat stort, verkar finnas både vandrarhem, fiskrestaurang, café, lanthandel, bageri, cykel- och kanotuthyrning och jag vet inte allt när jag letade på nätet förut.

Svar på tråden Livets toppar och dalar