• Ore

    Livets toppar och dalar

    Snorkis: KRAM!
    Letar och letar efter ord som ska kunna få allt att kännas bättre, men det finns ju inga sådana ord - tyvärr!


    Så jag tar fegvägen och svarar på litet praktiska frågor...


    Telis har ju mail-adresserna till de som är med, så om du skickar iväg ett mail till henne så kan hon distibuera ut det...?


    Angående inbox-meddelanden så ska du inte känna att du måste svara på dem, det gör du om du vill och BARA om du vill...


    Och avslag hade jag ganska rejält (och illaluktande ) i 4-5 veckor, sedan avtog det ganska snabbt och efter sex veckor var det helt borta...

  • Ore

    Måste bara titta in och säga WIIIIHIIIII för Nenne, och hennes live-rapportering. Hoppas allt går bra Nenne, och jag kan knappt vänta på att få höra om hur det gått sedan när hoan föddes!!!


    Skickar även en STOOOOR kram till PB! Du är ju supermamma på det sätt som är absolut viktigast! Du kan SE barnen och försöka allt vad du kan att NÅ FRAM till dem! En eloge till dig för det, och vilken tur för den här lille killen att du har ett så stort och varmt hjärta som rymmer även honom!!!


    AM: Lycka till med Anti-Yasuragi-arbetet! Hoppas det går att vräka honom snabbt som attan!

  • Ore

    Och TACK för input om jobb-frågan!


    Har diskuterat saken med maken litet också, och jag tror jag har en strategi... Den innefattar att i första steget utforska om det hänt något med arbetsuppgifterna i min bef. tjänst, för det stora problemet för mig är att jag har en massa tråkiga administrativa uppgifter som suger den bästa energin från mig... (Japp, har tagit upp det med chefen tidigare, som håller med mig men inte lyckats få till en ändring, dvs min avdelning får inte lämna ifrån oss det jobbet). Och sedan går jag och känner mig ganska värdelös, för att jag inte hinner allt det jag vill och borde göra, och får halvdant inlindad kritik från chefens chef m.m.


    Men annars så vill jag ju faktiskt vara kvar på det jobb jag har, jag hade ju bara hunnit bli varm i kläderna innan mammaledigheten.


    Och därför kanske det inte är jättesmart att söka det andra jobbet? Ifall de vill ha mig och jag måste tacka nej, eller begära skyhög lön för att de ska dissa mig... Det är en ganska glesbefolkad bygd ändå, med små orter, och det kan ju hända att jag vill söka mig till den arbetsplatsen i ett senare skede.


    Men men, en sak i taget. Undersöka hur det verkar ligga till med nuvarande jobbbet blir prio ett...

  • Ore

    Grattis till Goa Moa på treårsdagen!

    Tänk vad häftigt att det med stor sannolikhet även blir Prickens födelsedag (Hoppas det går bra för Moa att dela )

  • Ore

    Fick också höra 24 timmar som normalt vid första förlossningen
    Så vi kanske får vänta ett tag till.


    September: Neeeej, vad tråkigt. Undrar också hur det blir med utredning...
    KRAM!


    AM: Finns det någon möjlighet att tvinga 17-åringen i fråga att själv städa? Alternativt anlita städfirma och skicka en dubbelsaltad räkning till den avskydde herr Yasuragi?


    BS: Hur har det förresten gått med dagiset? Ni var ju inte så nöjda med Iris dagis, men jag tror inte jag hört något om byte?


    MSW: Stackars A. Skönt att bulan verkar vara borta!

  • Ore

    Härligt Lappis! (Även om vi var övertygade om att ni skulle bli godkända...)


    Bubbel är väl det perfekta firandet...


    Och så måste jag ju fråga - om det här räknas som plus. Hur gör vi då med maskeraden?

  • Ore

    Grattis till nummer 5000 Snaily!


    Och ifall jag inte kommit ihåg att nämna det, så har du en jättefin bebismage

  • Ore

    PB: Vilka fantastiska verser du skriver! Den till Lappis är ju superfin. Jag skulle få sitta i VECKOR om jag skulle försöka mig på något liknande.


    Du är förresten inboxad


    Och vad är det för trams med videobutiken? Larvigt värre!!! OM det nu är så att din sambo råkat uppge fel personnummer (vilket lätt skulle kunna undvikas genom att man måste ha leg när man hämtar filmerna, eller att de faktiskt dubbelkollar med namnet när de fått upp en person i datorn...) så är det väl inget att dra på högsta växel för urkundsförfalskning för? Vad är poängen, när filmen redan är återlämnad?


    AM: Vi har ju bestämt att det är Yasuragi-gubbens fel att kristallkulan fungerar dåligt, han sprider dåliga vibbar i hela byggnaden helt enkelt!

  • Ore

    Attsingens att jag inte var litet snabbare med mitt mail till dig då Telis. Om min seeega internetuppkoppling går med på det så är ett mail från min andra mailadress på väg till dig. Och jag kunde inte låta bli att skicka med ett kort på lillkillen

  • Ore

    Jag vet inte om jag är den enda som råkat ut för att man inte fick använda mobil över huvud taget inne på sjukhuset? (Vi fuskade dock litet och satte på dem i "flygplansläge" för att ta litet foton). Så trots att lillkillen föddes typ halv 3, så blev det inget meddelat förrän framåt kvällen eller så... Först skulle ju min moderkaka komma ut, vilket den inte gjorde. Till op-bordet, krångla ut moderkakan, sy ihop mig... Och så småningom kom jag tillbaka till lillkillen och en svimfärdig make (det var faktiskt inte mitt fel att han glömde sin matsäck i bilen, och jag tänkte faktiskt inte på att jag hade energibars med i väskan ). Så när jag skickade iväg honom att äta så kunde han få iväg MMS. Då hade klockan runnit iväg till 19-tiden eller så...

Svar på tråden Livets toppar och dalar