Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    MSW, hur blir man indragen i en gymnastikuppvisning på en byfest??


    PB, vilken tur i oturen med bilen!


    Hej Vänner!


    Cicci, jösses, ni verkar ha haft en helkväll!


    Vad mer, hm, Nenne till BB, alla andra knip!

  • BrudSommar2006

    Äpplen har vi massor men alla har mysiga maskhål i dem i år. Har hört att man ska tejpa stammen, någon som vet när på året man gör det och vad det är man ska tejpa med?

  • BrudSommar2006

    Hos oss slutar det med att maken blir av med sin sängplats när Iris vill komma in till oss på nätterna! Som tur är händer det inte särskilt ofta. Vi får väl se när Astrid får börja sova i egen säng, det blir väl någon gång när Iris kan sova hos mina föräldrar ett par nätter och slipper vara med om eländet...


    Hej förresten, här tycker jag att jag lagom hinner läsa ikapp innan jag måste uträtta något och sedan börja om igen när jag får datortid igen.


    Har inget om religionsdiskussionen att tillföra mer än att våra barn är döpta. Jo en sak till, det vore mycket bättre för de där galningarna i länderna neråt som ständigt håller på att slå ihjäl varandra i religionens namn om just religion inte vore ett så starkt inslag i deras liv. Nog sagt om det.


    Nenne, jaså du är här än!


    Lapinette, lchf:ar man så får man dricka vin, väldigt lite kolhydrater i speciellt vitt vin har jag hört! Fast ska det funka så får man nog vara noga med sitt lchf:ande och inte köra lchf-light för då blir man nog fet istället! Svårt att hitta mat att äta utan tillfört socker har jag märkt, det får nog bli någon annan bantningsmetod för min del. För din del borde det väl räcka med en tredagarsbantning för att komma iform igen??? För min del får jag nog sikta mer på tre år...

  • BrudSommar2006

    Stackars Astrid blir visst aldrig av med sin jättesnuva, tredje dagen nu. Idag fick jag i alla fall i henne lunch, det var tre dagar sedan sist.


    Vi har bestämt oss för att satsa på Sälen igen i mars tillsammans med mina föräldrar så nu ska det bokas stuga igen. Ser redan fram emot att få åka lite skidor, det är mamma och jag som åker. Maken har sagt att han aldrig mera tänker ställa sig på ett par skidor, det har tagit ett och ett halvt år för honom att kunna lyfta armen över huvudet igen efter hans sista försök så barnvakten har vi ju ordnad. Pappa är i så dålig form så han orkar sig nog inte ut i något skidspår tyvärr.

  • BrudSommar2006

    Antar att det är någon dagis-bacill hon smittats av även om Iris inte blivit sjuk.


    Om man ska ha vanlig spjälsäng med avtagbar sida bredvid sin egen säng gäller det att de är lika höga väl. I alla fall vår har inte justerbara ben.

  • BrudSommar2006

    Ore, vad värdelöst att medicinen är slut, när det bara finns ett alternativ borde den ju bara inte få ta slut tycker man. Hoppas det inte kliar på honom, stackarn.

  • BrudSommar2006

    PB, jag är ingen Snigel så lyssna inte på mig men min erfarenhet är att kattbett blir så jäkla infekterade så går man och väntar och hoppas på bättre tider så slutar det med dräneringsrör över halva katten, verkar svårt att få det att läka självt. Fast jag vet ju ingenting egentligen.


    Vad jag heller inte vet är hur jag ska få i Astrid mat för så fort jag sätter på henne haklappen börjar hon storgråta, jag har försökt tre gånger nu. Sitta i stolen går bra tills hon fattar att det är mat på gång. Har ammat nu och får hoppas det räcker som lunch, suck. Jag har tom gett henne alvedon inför sista försöket ifall hon har ont någonstans i samband med förkylningen, typ halsen eller så, men det gjorde ingen skillnad.


    Hej Nenne, här än ser jag!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, minns också det där med kortet. Det visar sig förresten att vi får barnvakt till Iris för mina föräldrar måste hem från Öland tidigare än planerat och Astrid fick vi ju ta med om vi ville så egentligen skulle vi ju kunna gå på festen nu men det känns ändå inte helt rätt. Astrid är ju ingen liten bebis längre, hon är en stor bebis som behöver middagsmat värmd i micron och sitta i barnstol och matas och hon kommer ju att märkas på en vuxenfest. Vill hon inte ha barn med så ska hon inte behöva det tycker jag.


    Liten, jo, fortfarande rinner snoret och nu har hostan börjat komma också, speciellt när hon ligger ner.


    Vem skrev om halsbrännemedicin mot illamående? Vi var väl flera här som knaprade novalucol som godis här ett tag, just mot illamående.

  • BrudSommar2006

    Muggles, flox är ju en jättefin perenn men växter brukar ha svårt att klara vintern i en kruka har jag märkt. Är avundsjuk på er kaprifol, måste skaffa! Plus humle tror jag.

  • BrudSommar2006

    Ja vad var det hon vägde nu igen, kan inte gå och kolla för hon sover på amningskudden i mitt knä men det var 9 nånting, typ 9,2 tror jag. Inte ammar längre, ha, I wish! Ersättning på flaska, jojo, det hade varit fantastiskt om man haft en bebis som tar flaska. Eller pipmugg. Men näh. Bah.

Svar på tråden Livets toppar och dalar