Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets toppar och dalar

    Finfin trådstart MSW!

    Ingen bebis än, jag lovar att både Nenne och fru Muffin kommer få före mig *halvbitter* Min kompis som skulle ha två dagar innnan oss fick för två veckor sen och kusinen som skulle få två veckor efter har precis fått...

    Nu när vädret är underbart (förlåt Snaily!) så har jag istället sådan foglossnig att jag inte kan sova om nätterna, jag vaknar en gång i timmen och sover kanske 6 timmar sammanlagt, jag tror aldrig jag varit så trött i hela mitt liv. Och jag spyr på alla som säger att: Tänk när bebisen kommer, då blir det allt värre! Hur skulle det kunna bli värre??!!! Då är vi ju två för i h-e. Och jag förhoppningsvis inte ont i bäckenet och benen och måste kissa HELA tiden!!!  *morrar* Så nu har jag gnällt lite till. Ni märker väl hur väl skapad jag är för att vara gravid?

    Koko - Härligt med shopping! Vad köpte du för nåt? *nyfiken* Själv har jag varit till Vingåkers outlet idag och hasat mig runt, sakta sakta. Hittade en fin sammetskavaj i "dusty pink" - smutsrosa sa maken, så jag köpte den inte trots att det var ett helt galet fynd och nu ångrar jag mig förstås. Funderar på att uppmuntra honom att ta en motorcykeltur dit någon dag framöver och köpa den åt mig, undrar om det går?

    Ore - Jobbigt men säkert nyttigt med matdiskussioner, jag är en sådan där som är uppvuxen på mackor/kräm efter skolan/fritids och jag har nog snarare varit den som varit smalast i klassen jämt så det behöver inte betyda att man blir tjock Däremot ur näringssynpunkt är det ju inte optimalt och när Kotten blir stor blir det bara lagad mat här. Så jag håller på dig!

    PB - Jag är också glad för vädret både för min skull (förlåt igen Snaily!) och min trädgård. Fick maken att klämma ner ca 20 nya perenner förra veckan så jag är jätteglad för deras skull, det är ju så känsligt första tiden innan de tagit sig! Blev lite höstblommor eftersom jag slarvat lite med det och det brukar vara lite dött i min rabatt på hösten (Har bara haft höstastrar och kärleksört och en ros som blommat) nu har jag tre olika sorters höstanemoner, en vit och två olika rosa (den här bla, visst är den tjusig? http://butik.odla.nu/products/images/t_PS3700.jpg ) samt en vit höstflox.

    Lappis - När ska ni åka hem egentligen? Känns som ni varit borta en eeeevigheeet

  • Snorkfröken77

    Hej,

    jag vet inte vad jag ska skriva, jag befinner mig i helvetet på jorden, mitt hjärta är krossat. Vi fick veta imorse att vår bebis dött i magen, bf var den 28:e juli. Imorgon ska vi föda fram den och träffa kurator och ta hand om allt det praktiska.

    Jag kommer nog inte läsa tråden på länge, vill önska er allt gott, kanske återkommer jag längre fram när jag hittat livsgnistan igen.

    Om någon vill fråga eller skriva mig något så inboxa mig eftersom jag inte kommer läsa tråden. Ska försöka kolla av inboxen senare.

    Kram på er.

  • Snorkfröken77

    Hej alla fina trådisar!

    Tusen tack för blommorna, de berörde mig starkt och jag är så tacksam att det finns så fina människor som ni!

    Idag var första gången jag gick in här för att läsa min inbox och jag är så tacksam för alla era meddelanden.

    Jag tänkte kika in senare och skriva om det som hänt. Jag mår så dåligt som en människa kan må tror jag, maken likaså. Man tycker att det borde finnas en begränsad mängd med tårar, men det gör det inte.

    Om någon orkar får de gärna ge mig en snabb sammanfattning på vad som hänt under min frånvaro?

    Många kramar så länge.

    /Snorkis

  • Snorkfröken77

    Jag har suttit här en lång stund nu och försökt ta sats att skriva.

    Tack PB för uppdateringen! Kollade tillbaks några sidor och det verkar vara några nya namn? Såg även diskussionen om stängt forum och galleriet. Jag skulle tycka det var skönt med ett stängt forum just nu då jag gärna vill berätta allt för er som hänt. just nu är jag lite tveksam eftersom allt ligger i ett öppet forum, jag vet inte. Men å andra sidan hade jag ju aldrig fått lära känna er om inte tråden var öppen, så jag är tveeggad.

    Jag vet inte var eller hur jag ska börja så jag skriver det viktigaste först så börjar jag från början imorgon, så får ni läsa ni som orkar och vill.

    Den 27:e juli 22.06 födde jag vår underbara dotter Sigrid, hon var 54 cm lång och vägde 2780 gram. Hon hade sin pappas mun och mina kinder och hon hade lite mörkt hår i nacken.

    Åh gud jag kan inte ens skriva det utan att bryta ihop. Vår älskade fina dotter. Jag fattar inte hur vi ska överleva.

    Återkommer imorgon.

    Kram

    /Snorkis

     

  • Snorkfröken77

    Hej igen,

    jag har funderat på hur jag ska berätta för de som vill om det som har hänt och jag tror jag gör så att jag skriver ner allt i ett word-dokument, så får vi vi ser hur jag ska distribuera det till de som vill läsa. Jag känner att jag vill vara helt ocensurerad och då känns det inte bra att lägga det på ett öppet forum samt att ingen behöver läsa det som inte vill.

    I går var vi på kyrkogården och bestämde plats där hon ska ligga, känns så overkligt. Att jag har varit gravid, fött barn och fått barn känns som en dröm. Undrar när man ska fatta? Stundtals kommer verkligheten ifatt mig och då är det som att jag ska gå under om jag släpper fram allt jag känner. Så jag pyser lite då och då för att klara det.

    Jag vill än en gång tacka för alla mina meddelanden i inboxen, jag ska ta mig i kragen framöver och svara på dem.

    Sen vill jag ge lite pepp och lyckönskningar till Nenne som snart ska föda! Du kommer klara det galant och när du får din bebis på bröstet pussa den från mig då. Jag hållar all tummar och tår för att du får en fin erfarenhet.

  • Snorkfröken77

    Nu till två frågor av mer praktisk natur, ni erfarna kvinnor

    - När vet man att avslaget är slut? Hur många dagar utan blod eller bruna flytningar? (jag vet att jag kan ringa BM men jag börjar bara gråta när jag pratar med henne)

    - Någon som inte ammade som fick tabletter mot mjölken på fölossningen? När kan man förvänta sig att det verkligen slutar? Jag läcker några droppar då och då och det skär verkligen i hjärtat varje gång.

  • Snorkfröken77

    Nenne - Tack! Jag tror fortfarande Pricken är en kille, ska bli roligt att se vad det blir! *kramar*

    Snaily - *kram*

    Cicci - Jag läser en del på FL, de har ett underforum som heter Änglarum, det är faktiskt en tröst att läsa om andra i samma situation. Jag har dock inte orkat skrivit något själv ännu. Jag har sparat din adress! Har hört från flera vänner och släktingar nu att när de berättat om mig så är det alltid någon som känner någon som råkat ut för något liknande. Man önskar ju att det inte drabbade någon.

  • Snorkfröken77

    Cicci - Jag har inget alls nu, som vanligt alltså, vanliga flytningar. Har varit så i fyra dagar. Hur länge ska man vänta innan man kan tro att det är över?

  • Snorkfröken77

    Lappis - Såg att det går framåt för er med adoptionen, jag blir så glad för er skull! Hoppas det går fortare än ni tror att få ert barn, ni som väntat så! *kram*

    Inboxa mig era mailadresser så mailar jag när jag skrivit ner min berättelse.

Svar på tråden Livets toppar och dalar