Inlägg från: rosesarered |Visa alla inlägg
  • rosesarered

    24 juli närmar sig med stormsteg

    Vad var det som hände med vår tråd? det kanske inte var så stor aktivitet i den


    Förstår också vad du menar, helt plötsligt är den snart här efter en lång planering och väntan. Känns nästan overkligt!


    Det pirrar i magen titt som tätt..Nu är det mycket intensivt med all detaljplanering. Mycket som ska fixas under den sista tiden som är kvar. Känner ni igen er eller har ni redan fixat allt?

  • rosesarered

    Åh väderprognoser,


    var kollar ni dem? vi gifter oss utomhus, gulp.. Vore ju typiskt om det regnade just den dagen, efter flera veckors fint väder.


    Vad skönt att få hjälp med sånt Dolly. Hade gärna själv tagit emot sånt mera.


    Idli, håller tummarna för att din dotter blir bättre. Skönt att ha buketten färdig! Jag unnade mig också en ansiktsbehandling i onsdags, mycket avslappnande.


    Jag har haft en helt fullspäckad vecka. Hämtat mannens kläder, köpt vattendunkar till lokalen, elgrejer till utomhusvigseln, snacks till kvällen, alkoholfri dryck, dryck från systemet etc. Helt galna dagar ju!


    Idag är sambon borta på annat upptåg och jag tänkte skriva ut klart festprogrammen, göra lite pysselgrejer och försöka bara "vila up mig". Tyvärr har jag fått lite ont i halsen, vilket brukar vara startskottet för en förkylning för min del.


    har ni några scheman för dagen ni vill dela med er av? hmm, tänker nog starta en ny tråd tror jag.

  • rosesarered

    Tack! Tyvärr så ser det ut som att det blir regn precis när vår vigsel är, iaf enligt klart.se. Fan


    Vi köpte lite chips och salta pinnar. Inte överdrivet mycket, folk är säkert mätta ändå men om man råkar bli lite sugen på nåt framåt natten. 


    Vi kommer också att pynta och göra dukningen på fredagen. Vet inte alls hur många timmar det kan tänkas ta..


     

  • rosesarered

    Jag känner mig trött  


    Vi har ju en väldigt ovanlig lokal där vi gör otroligt mycket jobb själva och tyvärr så blir det en hel del såhär de sista dagarna. Tänk er "vårt bröllop i era händer" så vet ni vad jag menar.


    Så vi är ute i lokalen och fixar hela dagarna, ute hos mina blivande svärisar. Igår när vi äntligen nästan var hemma klockan halv elva på kvällen efter en heldag kom vi på att vi glömt min väska med nyckeln vid festlokalen. Det var bara att åka dit igen, en resa på tjugo minuter, så vi var hemma halv tolv istället..


    Jag försöker njuta av tiden som är kvar, men det är svårt om man har lätt för att stressa upp sig som jag har.


    Kände mig väldigt nervös i helgen men nu är jag mest koncentrerad på allt som ska göras innan men visst känns det verkligare och verkligare.

Svar på tråden 24 juli närmar sig med stormsteg