• Wivvi

    Vi som gifter oss 11/9 2010

    En till brud som gifter sig 11/9. Lite småstressad börjar jag vara.... Idag fick vi klart med musik/sång i kyrka och under fördrinken och vi fick en slutoffert från cateringen nu ikväll. Bordsplaceringen blev klar igår, ett pussel som tagit några veckor att få grepp om och komma till skott. Vår fotograf ska vi träffa för provfotografering imorgon och jag ska på inprovning av klänningen på förmiddagen. Men det känns som det mesta är under kontroll. vi har varit lite lata under våren/sommaren så det är mycket nu...

    Jag börjar oroa mig lite för möhippa. Vet att min blivande man ska ha svensexa den 4/9 och jag tror att det är min tur på lördag. Har nio haft möhippa?

  • Wivvi

    Jag har haft min möhippa nu i lördags!!! Underbart kul!!!! Det blev poledancing, fotografering på the Studio där de sminkar och fixar till en så man ser ut som en modell, kräftskiva på m/s Gerda och sedan dans natten lång! Och det bästa var att hela 14 st av mina bästa vänner hade organiserat sig och var med. Vi börjar alla närma oss medelåldern och har barn, så det är inte ofta bara vi tjejer träffas. Jag är så nöjd och glad och lite lättad....

    Jag fick förresten höra att de flesta lärt känna min syster under planerandet, men inte vågat adda henna på FB för att jag skulle ana något.

    Nu är det min blivande man som våndas här hemma. Han har sitt kvar och hans kompisar är inte lika snälla

  • Wivvi

    Vi har bokat ett hotell på Kungsholmen. Vi kommer att gifta oss i St Jacobs kyrka.

  • Wivvi

    Jag var hos frisören idag. Jag kommer att gå till en ny frisör, min gamla har tyvärr flyttat. Men det känns så bra! Vi träffades i våras en gång och pratade lite och bokade in tider. Idag var jag där för klippning och då berättade hon kort vad hon hade tänkt på som förslag. Och det var klockrent, precis vad jag var ute efter. Har en provuppsättning inbokad och jag tror att det kommer bli jättebra den 11:e. Dessutom har salongen underbara lokaler, så jag ser fram emot att få tillbringa förmiddagen där!

Svar på tråden Vi som gifter oss 11/9 2010