Inlägg från: PM2010 |Visa alla inlägg
  • PM2010

    Vi som gifter oss 11/9 2010

    Samma här - vi ska ha ett borgerligt bröllop med bara familjemedlemmar. Visste inte riktigt om datumet var "ok" med tanke på historien men sen vi väl bestämt oss så har det känts perfekt!


    Hur går det för er andra med planeringen?


    Vi håller precis på att spika menyn och ska försöka få en provsmakning snarast. Klänningen ska sys in om ett par veckor, ringen och buketten är beställda. Det börjar helt enkelt falla på plats...


     


     

  • PM2010

    Hej alla!


    Kul att vi börjar bli några stycken här


    Idag har jag äntligen bokat vigselförrättaren. Hon reser utomlands inom ett par dar och kommer inte hem förrän i början av sept. så vi kommer inte hinna träffa henne innan bröllopet. Känslan jag fick av henne via telefon var ändå så bra så jag tror att hon kommer bli jättebra!


    Jag längtar så - vi har världens finaste ställe för vigseln med underbar natur runt om så fotograferingen kommer bli så fin! 


     


    electricFeel: Håller med dig om att det låter lite ambitiöst!! Hur många gäster ska ni ha? Ska det ligga en meny vid varje tallrik?


     


    Grofrun: Jag säger precis likadant och det känns riktigt bra med det datumet, eller hur!?!

  • PM2010
    Gorgeousnes skrev 2010-08-08 21:29:08 följande:
    Vad roligt att vi är så många :)! Har just varit utomlands och köpt våra brudklänningar.
    Var har ni varit och vad blev det?

     


    Själv har jag insett att både fotograf och middagen blir MYCKET dyrare än vad jag hade trott.... Men, men, man gifter sig ju bara en gång så det får det väl vara värt.


     

Svar på tråden Vi som gifter oss 11/9 2010