• empa83

    Vad krävs för att det ska tas blodprov och urinprov?

    jag fick testa mig mot allt när jag var på cellprov, jag ringde innan å sa att jag hade haft en del sex med olika män oskyddat och ville testa mig för allt. det gick så bra så! Hov var lite emot HIV testet, men jag fick göra det. Det är så ovanligt att man har det så hon tyckte inte att jag var i riskzonen. Jag hade inte Hiv;)


    Som med allt inom vården så ÖVERDRIV!

  • empa83

    Man måste visst ligga på! och det handlar inte om att utnyttja resurser. om min syster inte legat i hade hon varit död då de vägrade röntga hennes hjärna, enligt dem hade hon spänningshuvudvärk... hon tappade all kännsel i vänster sida av ansiktet och hade så ont att hennes barn inte kännde igen henne. vi var på akuten 2 gånger i veckan med henne så hon skulle få hjälp, men nej, hon var fjantig. När hon väl fick röntga huvudet så visar det sig att hon har ett blödande blodkärl. hon fick åka akut till GBG för att operera bort det, så säg inte att man inte behöver ligga i för att få hjälp! Det tog 7 månader av helvete...

  • empa83

    jo, visst, men vad jag än har sökt för så är det samma jävla skit! utom när jag ville testa mig för sånna sjukdomar... jag hade tillskillnad mot TS inte varit en fin flicka heller;)

  • empa83

    jag förstår dig, men samtidigt vad ska man göra då när det är som det är? är det bättre att man till slut hoppar framför en buss för att det är så svårt eller smittar flera andra med diverse sjukdomar? för en helt ärlig människa har svårt att få hjälp.


    förlåt att jag kommer av ämnet TS, men detta är lite kännsligt för mig då jag har en ganska sjuk familj...

Svar på tråden Vad krävs för att det ska tas blodprov och urinprov?