Inlägg från: mattiasFästmö |Visa alla inlägg
  • mattiasFästmö

    Vad krävs för att det ska tas blodprov och urinprov?

    Min m2b hade urinvägsinfektions symptom, men efter urinprov visade det sig att det inte var så. Då var dom helt övertygade om att det var klamydia, trots att jag testade mig en bit in i förhållandet och var helt ren, och ingen av oss var otrogen sen dess. Men dom kunde inte tänka sig något annat. Så dom vägrade göra andra tester innan klamydia testet var klart. Dock hade han inte klamydia och fick ordentlig hjälp sen. Men det är sjukt att de bara antar att man måste vara promiskiös (ursäkta evetuell felstaving) bara för att man inte är 40+.

    Hursomhelst, gå till vårdcentralen och säg att du är orolig och att du vill ta alla tester. Skulle de fråga varför du vill ta HIV-test som de kan vara gnälliga över om man inte har en anledning till att man tror att man är smittad så säg att du legat med någon förut som vart utomlands. Ibland får man ta i lite för att få som man vill.

  • mattiasFästmö

    mitt spontana råd är överdriv, bli arg, hota med att du går till deras chef om inte annat osv. Jag har en teori om att man inte får mycket inom vården just därför att det är jobbigt, och säger man inte ifrån så hamnar man lätt åt sidan. Ibland behöver man ligga på som en finne i rumpan, som min mamma hade sagt, tills de tröttnar och ger en den hjälp man vill ha. Säg att du är orolig, att du har symptom, och om inte annat byt läkare inom vårdcentralen, det gjorde jag när jag inte fick den hjälp jag ville och sedan gick det jättebra

Svar på tråden Vad krävs för att det ska tas blodprov och urinprov?