• niamh

    Baby shower.. Hur gör man? Tips och ideér välkomna!

    Mina vänner planerade en jättefin Baby Shower för mig innan jag flyttade från Skottland till Sverige, blev lite avskedsfest också och jag kommer aldrig glömma känslan jag hade då. Där satt jag stor, tung och full av skenande hormoner och bara kände mig sååå älskad och jag kunde knappt fatta vilka underbara vänner jag samlat på mig. Det kommer garanterat bli uppskattat av din vän! :)


    Mina vänner hade fixat min Shower på en pub (lite motsägelsefullt, men är man i Skottland så är man :P) och jag fick beställa precis vad jag ville att äta och dricka, all on them! Fick mycket fina presenter och så hade de såklart ordnat med olika lekar. Vi skulle alla tex. gissa födelsevikt, datum, längd och kön på bebben. En bild på en gråtande bebis och en napp fastsatt på häftstift fick agera "sätta knorren på grisen" och så hade de köpt några billiga "starter sets" med bebiskläder i vitt som vi sedan fick designa med textilpennor och glitter :)


    De hade fixat en massa annat också, tex. Baby Bingo och "kom-på-så-många-baby-namn-på-denna-bokstav-som-möjligt-innan-tiden-tar-slut" etc.


    Lycka till! :D

Svar på tråden Baby shower.. Hur gör man? Tips och ideér välkomna!