• fluff2011

    Bröllop 2011 Norrköping/Linköping?

    Hej!

    Är det någon mer än jag som planerar bröllop i antingen Linköping eller Norrköping nästa år? Vad har ni bokat in redan? Vi har inte bokat något än och funderar på hur god tid man behöver vara ute... Vi har inte ens bestämt vilken stad vi ska vara i..! Någon som har tips på frisör, makeup, fotograf osv i trakten? Erfarenheter av olika festlokaler och kyrkor mottages också tacksamt!

  • Svar på tråden Bröllop 2011 Norrköping/Linköping?
  • fluff2011

    Låter trevligt med maj-bröllop! Vi hade också funderingar på att gifta oss på våren men allt passade lite bättre i augusti så det blev det istället.


    Kul att du hittat en bra klänning! Var du på någon affär i Norrköping?


     


    Festlokalen är det som känns svårtast tycker jag, vi har lite tight budget så jag vill helst ha något ställe där vi kan välja catering själva och kanske ordna en förrätt på egen hand men det är inte så ofta som det går. Sen vill vi gärna vara en bit ut på landet, gärna vid en sjö... Men vi kanske har något på g som vi hoppas på!


    Har du funderat på håruppsättning och make up? Det blir så himla dyrt tycker jag så jag funderar på att försöka få tag på någon glad amatör som kan hjälpa mig. Men det är ju ett tag kvar så vi får väl se :) Det är kul att planera i alla fall!

Svar på tråden Bröllop 2011 Norrköping/Linköping?