Inlägg från: FramtidaFruSandberg |Visa alla inlägg
  • FramtidaFruSandberg

    Hjälp mig gå ner 10 kg!

    Jag håller själv på att gå ner (provade min brudklänning och hade gått upp 4kg så den går inte igen). Mitt mål är 0,5kg/vecka (detta är vecka nummer 4 och jag ligger enligt schema). Jag ser till att träna 3 dagar i veckan (jag tränade redan innan 2 dagar) oavsett vad annars som händer. Det är bättre att gå dit och bara träna en stund än att inte gå dit alls. Om ni har möjlighet så lägg in träningen före jobbet, man har mer energi hela dagen (fast får gå och lägga sig lite tidigare på kvällen). Tänk på vad som är era "matfällor". Mina är att jag framåt kl20 blir hungrig/sugen på mer mat för att jag är trött. man ska inte lägga sig hungrig så jag äter en knäckemacka eller tar en frukt istället för att börja plocka fram godis el dyl.

  • FramtidaFruSandberg
    workoutgirl skrev 2010-06-26 08:20:31 följande:
    SandraMT:  absolut, maten är det som gör skillnad på vikten, det jag har märkt dock är att när jag tränar regelbundet så har jag också lättare för att äta bättre och mer regelbundet. Nu har jag reggat mig på matdagboken.se för att få lite koll på mitt matintag. För mig ör det definitivt frukosten som är det stora problemet. Jag är helt enkelt varken hungrig eller sugen på nånting på morgonen.
    jag känner igen frukostproblemet. Om jag känner efter vad jag är sugen på så får jag inte ner någonting. Jag kör havregrynsgröt med banan i. Jag håller mig till lunch och det är lätt att få ner (mackor går inte på morgonen). Annat tips jag har hört är smoothie
  • FramtidaFruSandberg

    jag är sjukt nervös för hur det ska gå på semestern nu. jag ligger i fas med vad jag ska gå ner (2,5kg på 5 veckor) men hur ska det bli när jag inte bestämmer vad vi ska äta och inte kan träna ordentligt. jag får inte jogga för att jag har knäproblem (får väl gå utav bara sjutton) och sedan ska vi till min m2b:s moster som inte direkt är känd för att laga kalorisnålt. Jag vill gärna känna att jag är mätt, trots att jag äter saker med mindre kalorier i.

Svar på tråden Hjälp mig gå ner 10 kg!