Inlägg från: las vegas bruden |Visa alla inlägg
  • las vegas bruden

    Maj 2011 del 3

    Hej hej! Här hoppar jag in! Vi ska gifta oss 16 maj 2011 i USA på Valley of fire. Så skönt att äntligen ha ett datum!!


    Vi bokade flygbiljetterna och mc:n nu i veckan så jag är överlycklig!! Vi börjar resan i Chicago och avslutar den i Los Angeles 15 dagar senare. 


    Just nu kämpar jag med att spara ihop massa pengar då resan kommer kosta en del. Klänning, ringar, skor och allt annat till den stora dagen är redan fixat, vilket känns skönt!


    Vi kommer inte ha någon fest, utan samlar bara vår familj när vi kommit hem. Det passar oss perfekt!


  • las vegas bruden

    Tänkte maila till några hotell i Las Vegas ikväll för att höra om man kan skicka bröllopsklänningen och kostymen till dem. Så slipper vi packa med det på mc:n.. Det skulle underlätta en hel del!


    Vad tror ni? Vågar man...? ;)


  • las vegas bruden
    Niini skrev 2010-08-23 12:17:06 följande:
    Började fundera lite.. Det är så att vi bokat kyrkan till kl. 14, i hopp om att få se lite sol innan den går ner. men jag har börjat fundera lite på den stackars fotografen som kommer få jobba 12h+ p.g.a. att vigseln är så tidigt och festen ändå kommer hålla på hela natten. Dessutom ska vi fotas FÖRE vigseln. Så minst 12-24 blir det ju... Kollade nyss när solen går ner den 21 maj och den går för sjutton ner först 22:47! Ska vi ringa kyrkan o boka om? Typ kl. 15-15.30?
    Hmm.. Vet inte hur jag hade gjort. Men jag hade nog inte tänkt så mycket på fotografen. Det är ju hans jobb och han får väl betalt?

    Gör det som känns bäst för er!


  • las vegas bruden
    Niini skrev 2010-08-23 19:27:18 följande:
    Så länge ni inte ska ta in på nåt litet o helt okänt hotell så borde ni väl nog kunna lita på dem :)
    Nä, det blir ett mitt i smeten.. Något av dem kända. =) Har förberett ett mail så ska strax skicka och höra med dem. Sen är det bara att vänta. =)
  • las vegas bruden

    Hej!! Hur går det för er alla? Visst är det skönt att äntligen september är här?


    Hos oss ligger det lite stilla just nu, vill att månaderna ska gå lite snabbare...


    Men jag har kollat upp vad det skulle kosta att skicka våra bröllopskläder till hotellet istället för att ha med dem på mc:n och är mycket nöjd med resultatet!

    Att skicka paketet till USA kostar max 800:- Hotellet ska sedan ha ca 200:- för att de håller paketet för oss och kemtvätt som de också fixar skulle kosta 140:- för min mans kostym och max 500:- för min klänning. (Beroende på tyget och så.) Så ca 1500:- för att få allt med kläderna fixat, det är det helt klart värt så vi slipper allt jobb på vägen.


     


    Jag har även fixat lite med en bröllopssida nu igår kväll, om någon vill se.  http://www.mywedding.com/valleyoffire/


     


    Har ni andra någon sida? 


  • las vegas bruden
    themandys skrev 2010-09-06 13:12:30 följande:
    Va roligt, det är ju helt klart värt pengarna för att slippa släpa runt på allt! Vilken fin hemsida ni har förresten :) Vi har oxå en där vi samlar info och annat kul så att alla lätt har tillång till det, vi kommer nämligen ha gäster från flera olika länder så det blev lättast så themandys.com/ kolla gärna in den ;)
    Jättefin hemsida!! Många fina och söta bilder på er! =)
  • las vegas bruden
    MagicBride skrev 2011-04-01 08:22:27 följande:
    Nu är det april! Det närmar sig
    Jaa helt underbart!! Hur går det för alla? 

    Här är det ganska lugnt. Ska testa klänningen en sista gång och sedan skicka den till vårt hotell i Las Vegas om ca 2 veckor. Lite nervös, men bestämt mig för att inte oroa mig i onödan.

     
Svar på tråden Maj 2011 del 3