Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Vi har varit ute och tittat på fotoplatser i dag. Kul. Ev blir det i pildamsparken i Malmö. Vi ska titta på fler platser en annan dag. 

  • sun moon

    Jolalu: Idag är det inte alls ovanligt att man byter till kvinnans efternamn om det är ovanligare eller finare.


    Själva har vi idag varit på shopping i Tyskland och köpt med oss hem en massa öl och vin till festen. Vi har även igår träffat vår solist och vi ska i sommar bestämma en tid för att höra han sjunga i vår kyrka. Ska bli spännande. Han ville lyssna på hur pianot låter och då kunde vi samtidigt få höra han sjunga. 


    Känns som att vi har fått mycket gjort och bestämt den sista veckan nu och det känns bra.

  • sun moon

    Ca hälften har svarat hos oss och vi har osa 1 aug. Jag tycker inte heller att man behöver vänta till sista dagen men jag vet samtidigt att jag själv är slö med att svara på inbjudningar. 


    Jag tycker att vi har bra koll på bröllopet nu, fått mycket gjort. Jag är kanske för lugn  


    I morgon ska jag fixa mina ögonbryn och färga ögonfransarna. Ska bli spännande hur det kommer att se ut. 


    3500 är ganska dyrt, hade blivit för mkt för vår budget. Vi kommer att betala 1000kr. Fast vår solosångare är "släkt i släkt så att säga. 

  • sun moon

    Idag har vi bytt frissa och bytt hotell som vi ska bo på. Det sparade oss 2500kr + taxi 4 mil. Känns bra.


    Jag hade så dålig magkänsla ang frissan jag skulle ha. Jag brukar klippa mig där men nu hade de en ny frisör som jag inte kände och jag tyckte att hon var så osäker. Jag själv är inte så duktig på vad jag vill ha och vad jag ser bäst ut i och då känns det skönt att ha en mer kunnig frisör. Vi hoppar också över att ha bröllopssvit på ett hotell i en lite större stad och bor på hotellet i vår by istället. Känns inte som att det spelar så stor roll.


    Vi har också idag bokat vår bröllopsresa. Det blir inte London utan vi tar en "riktig" resa till Italien. 5 nätter i Rimini på östkusten. Vi förlovade oss i Rom och vi båda älskar Italiens mat. 


    Jag har också köpt en ny bröllopstidning Kanske min sista?  


    Hur går det för er andra? Är ni stressade eller känns allt under kontroll?

  • sun moon

    Jag vet inte heller hur vi ska göra med våra vigsel-festhäften. Vår skrivare är lite knasig och skriver mest grönt så det blir inte så vackert :-P 

  • sun moon

    Har så smått börjat samla info om hur vårt festhäfte ska se ut.. pratat lite med sambon men han verkar inte så intresserad :P Vet inte om jag är så intresserad av att göra dom heller :P 

  • sun moon

    Min BM tyckte det men vår toastmaster är samma person som marskalen så jag känner att det är att lägga lite för mycket på honom. Han som skulle vara toastmaster dog hade han funnits kvar i livet så hade jag kännt att han hade kunnat gör festhäftet till oss. 


     Vi ska kanske träffa vår toastmaster på måndag och prata lite...

  • sun moon

    Suck.. detta med OSA. Vi hade det till 1/8 och då svarade 3st, idag svarade en.. vår präst (som är släkt i släkt) och det är två som inte har svarat ännu.. en av dessa är min lillasyster!! Hon är hopplös och jag är riktigt glad att jag inte valde henne som tärna. Den andra är en kompis till min BM och han kan kanske ha svarat men min BM har glömt bort det


    Lillasyster ska få ett strängt sms idag för jag har påminnt henne en gång innan.. 

  • sun moon

    Annars är det feshäftet fortfarande som vi pysslar med, har sagt att det ska vara helt klart denna veckan. Annars har vi koll på det mesta. 

  • sun moon

    Vi blir 50 eller 54 personer. 11 av dessa är under 18år  

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2