• Toffi

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Varför blir släkt och vänner så känsliga när det gäller bröllop. Alla ska ha en åsikt och tycka till. Det finns en massa "måste" som anses att man bör uppfylla. Kan inte brudparet få göra som de vill i lugn och ro.


     


     


    Hur som helst så är det inte så långt kvar nu. Jag känne rmig faktiskt väldigt lugn. Har OSA satt till i morgon och nästan alla har svarat.


    Mest lite småpill kvar att göra. Ska prova klänningen på fredag igen för att se att semestern inte har varit för dålig för formen ;)


     


     


    dock ingen möhippa i sikta än men räknar inte med någon så blir jag inte besviken om det inte blir nåt.

  • Toffi

    Nu vet jag att jag kommer få en möhippa. Vår toasmaster ville prata lite svensexa med mig och när jag frågade när det skulle vara sa han att det var samma helg som min möhippa. :)
    Han kom på sig i samma sekund som han sa det, men det var ju försent. Vet fortfarande inte vilken helg men det är ju inte så många att välja på.

    Det klantigaste var att jag inte alls tänkte mig för och berättade den roliga historien om hur han hade försagt sig till min BM, så nu vet han med... Inte helt smart av mig men sånt händer väl
    :)
    Får nog ändå låtsas lite förvånad när det händer, vet ju fortfarande inte vilken dag...
    Klantigt hur som helst.

  • Toffi

    Skor!
    Vad svårt det är att hitta. Jag kan tänka mig nåfra som inte är vita (helst inte faktiskt), rund tå och ca 7 cm klack. Helt omöjligt att hitta verkar det som. Vill ju veta om ajg måste lägga upp klänningen.
    Känner mig lite stressad över det här. I-lands problem I know men ändå.
    Någon som har tips om bra skoställen, gärna i gbg eller skövde trakten?!

  • Toffi

    Vad roligt med allas hippor. Jag har inte fått någon än och jag börjar tro lite att det kanske inte blir någon. Men magkänslan säger i helgen även om jag inte ska hoppas för mycket. besvikelse är ju aldrig kul!

    Börjar få lite smått panik över att jag inte hittat några skor än men hoppas att det löser sig snart. Saker och ting har ju en förmåga att göra det.

    Prata med vigselförättaren(borgerlig vigsel) och han sa att han skulle komma ca 15 min föra vigseln, blir inte så mycket förövning då men det blir nog bra ändå.... eller....

    Nu är det verkligen inte långt kvar. Längat så även om jag nästan börjar bli lite likgiltig. Kanske för att jag har planerat sedan i januari, är väl lite "mätt" eller kanske bara nervös.

  • Toffi

    Snart är det helg och jag har fått känslan att det vankas möhippa. Även om det inte blir det så är det jag har planerat i helgen väldigt skoj så jag ser så mycket fram emot det. Nu är det nästan bara 2 veckor kvar. Vad har jag glömt att planera???? KÄnner mig ganska lugn, men är lite orolig att det missas något. Jaja, är väl lite stressad ändå kanske :)

  • Toffi

    Igår blev det möhippa.
    Det var helt fantastsikt. Även mina mer långväga vänner var med och det var helt fantastsikt.

    hade sovit i gbg på fredagen, blev väkt av en väckarklocka utanför min sovrumsdörr, där satt en barbie och ett brev.
    Fick åka tåg till skövde och fick till uppdrag att pyssla en krona på tåget, pysselsaker fanns med.
    Väl framme i skövde fick jag gå till lite olika butiker där jag fick en ny barbie i varje och ett nytt ställe att gå till. Fjärde stället var att jag skulle gå hem och där väntade alla men lunch.
    Fick presenter som jag själv skulle säga vem den var ifrån och presentera dessa personer.
    Sedan kom ett medium och pratade/spådde/visade healing och fick kontakt med några "på andra sidan". Han var inte så bra, men det var roligt att uppleva det ändå.
    Efter det var det till badhuset med relax, vattenrushkanor o annat. Fantastiskt kul.
    Jag fick en fantastisk blå paljettklänning, och fick givetvis på mig min pysslade krona!
    de hade fixat en lokal på ett vandrarhem där de flesta (även jag) sov över. Där var det caterad middag och lite mer lekar. Alla andra hade svarta klänningar på sig och jag hade min paljettklänning.
    sedan gick vi ut och festade och efterfestade. Är helt slut idag. Men det var så bra, mycket bättre än jag ens hade kunnat komma på själv. Är så fantastiskt att ha så fina vänner!

    Var bara tvungen att skriva av mig lite. I övrigt så har jag äntligen hittat skor, och dessutopm på rea så denna helgen har varit underbar.

  • Toffi

    Ezna: Visst är det svårt det där med hippa. Man vill ju gärna ha en men kan ju inte riktigt räkna med det. Får verkligen hålla tummarna nu till helgen!


     


    Mica82. Bordsplacering är väldigt svårt, vill ju gärna blanda folk från olika gäng men ändå veta att de får trevligt.


     


    Ska försöka få BM lite engagerad i helgen, har inte varit helt lätt innan. Men med en vecka kvar borde han väl också känna lite stress...

  • Toffi

    Fenixx: Jag håller verkligen med om att det känns konstigt att det snart är dags. För inte alls länge sedan var det ju massa tid kvar. Längtar verkligen men tycker också att det känns lite tråkigt för sedan är det ju gjort. Målet är ju att bara göra det här en gång. Men jag o sambon skojar redan om hur vi ska ha det nästa gång vi gifter oss :) Det är ju nu man har lärt sig.

    Väldigt lite tid kvar nu, jag har slutat vara nervös, det som inte är löst nu är andå ingen ide att noja över.

    Ska också göra schema o lite sånt annars är nog (hoppas jag) allt klart.

  • Toffi

    Gifter oss också i en annan stad så jag gör också "packlistor". lite saker jag har med på min är:


    Säkerhetsnålar, nål, tråd, plåster, smink, necessär,plåster, pincett, extra bekväma skor, allt pynt (fixar lokalen själva), hammare spik tång(man vet aldrig) tejp, ringar, hårgrejer, nagelfil, kamera, gästebok och fina pennor att skriva i den med, lista med viktiga tfnnr(typ catering, personal mm)


     


    Kanske lite konstiga saker men man vet aldrig vad som händer och eftersom vi gör i ordning lokalen själva är det bra att ha med sig för mycket än för lite. Är väldigt glömsk med så jag behöver verkligen skriva upp ALLT även typ slöja och underkläder :)

  • Toffi

    Grattis alla fruar!

    Vi hade en sådan fantastisk dag. Så mycket kärlek, inte bara mellan mig och min MAN (nice) utan även från vänner och familj.

    Min oro att det skulle kännas tomt nu var helt obefogad. Det är så skönt att vara fru och inte hela tiden gå att småplanera och fundera på bröllop.

    Men nu behövs det ett nytt projekt i vårt liv. Hopps vi äntligen hittar huset viu så länge har letat efter.

    Återigen grattis!

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2