• Innie

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Jag blir stressad när jag tänker på att jag borde vara stressad, men annars orkar jag faktiskt inte vara det. Jag jobbar heeeela sommaren (studerar i vanliga fall) och har en vecka obetald semester mellan jobbet slutar och skolan börjar den 31 augusti. Sen skola fyra dagar som kommer bestå av skolk *hrmpf* och sen är det plötsligt dags för vigsel. Hjälp! Den där "lediga" veckan kommer bli helt hysterisk.


    Men trots allt börjar det mesta falla på plats. Vi hämtade ut fästmannens vigselring i dag, min kom för nån månad sedan. Hotell är bokat och klart (smidigt att känna nattportiern!), frisör likaså. Klänningen är hos min kompis mamma för att bli insydd och fästmannens kläder är så gott som klara. Det som nu återstår är SKOR för min del; det börjar bli superaktu men jag hittar inte ett smack. Underkjol behöver jag också men hoppas lite på att kunna låna vår toastmadames. Till sist behöver fästisen köpa en ny frackväst men det är gjort i ett kick.


    Vi har 34 som svarat ja, 3 nej och nästan 40 som inte svarat. Som många andra har vi 1 augusti som OSA-datum men även om det inte riktigt är "legitimt" att blir frustrerad är jag det tyvärr ändå. Stress?


    Jag funderar på hur ni gör med vigsel- och festprogram. Skriver ni ut själva eller har ni tryckeri? Vårt vigselprogram är på åtta sidor, eller 3 vikta A4-papper och festprogrammet sannolikt det dubbla. Det är MÅNGA sidor att printa själva, men jag är rädd att det blir dyrt att lämna iväg. Kreativa eller smarta förslag?


     


  • Innie
    Ezna skrev 2010-07-27 18:43:40 följande:
    Men hur kommer det sig att vigselprogrammet blir 8 sidor!? Vad ska ni ha i det? Det lät supermycket! Eller missförstod jag dig?
     Du missförstod inte - vi har vigsel med mässa vilket inverkar menligt på sidantalet Vi har fem psalmer och tre sånger under själva nattvardsgången, bara det är mycket text att skriva ut. Sen är det O Guds lamm och Helig och lite annat smått och gott som ska in, så åtta sidor klara vi oss på med nöd och näppe!

    Inga fler förslag på utskrift av häftena - vi kommer inte att lämna bort dem och jag börjar bli lite småstressad av hur vi ska lösa det.


Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2