Inlägg från: Oktoberbrud2010 |Visa alla inlägg
  • Oktoberbrud2010

    Hur vet man vad som är rätt?

    Jag kan ju inte säga vad som är rätt för en annan. Jag skulle nog beskriva min BM med liknande ord som du beskriver din kille.

    Men det som har gjort att jag är säker på att min BM är rätt för mig är att det gör fysiskt ont att ens tänka på att han skulle försvinna ur mitt liv. Det är som om hela bröstkorgen drar ihop sig och krampar. Bara jag ens snuddar vid tanken så börjar mina ögon att tåras. Och det är den vetskapen som gör att jag står ut med hans små fel och brister.

    Sen tror jag att inte nödvändigtvis att dina tankar om ditt ex. egentligen behöver betyda någonting vad det gäller ditt nuvarande förhållande. Tror mer att det handlar om att du inte gav dig själv chansen att bearbeta slutet på ditt förra förhållande. Och nu kommer det där obearbetade upp till ytan. Du har ingen supernära väninna som du litar på aldrig skulle andas ett ord om vad du säger till din nuvarande, som du skulle kunna älta ditt gamla förhållande med. Och som kommer ihåg alla fel och brister som ditt ex. hade och som du nu glömt bort....  så att du får bearbeta det som hände och kan gå vidare.

    När du gjort det så kanske du kan fundera på ditt nuvarande förhållande och känna om det känns rätt eller fel.

    Just när man befinner sig i en kris, så är risken stor för att man fattar beslut på felaktiga grunder....

Svar på tråden Hur vet man vad som är rätt?