Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    ok, ja först tänkte jag göra egna men sen så var det ju inte så dyrt att beställa färdiga o tänkte att det kunde ju vara rätt bekämt efter att ha gjort så himla mycket pyssel till bröllopet


  • KatjaB

    mrsmuffin: fina bilder! kul med lite olika vinklar på dem också.

    en tjej ringde mig idag och hade sett min annons på stolsöverdrag mm, de är ju redan sålda men då ville hon ha alla gammelrosa tyger som vi hade runt stolsryggar och som löpare.
    Hon berättade att de hade skjutit upp bröllopet först men sen för två dagar sedan bestämt att köra ändå, så hon hade varken klänning eller så mycket klart i dekorationsväg. Kunde inte låta bli att tycka synd om henne samtidigt som man fick sig en tankeställare om hur mycket tid man själv lagt på bröllopet. Man verkar ju smått manisk i jämförelse, hehe.
    Nu är hon en massa textilier och diamantkonfetti rikare och vår sparbössa lite fetare


  • KatjaB

     


    juli2010 skrev 2010-08-03 06:12:48 följande:
    Själv gifte jag mig i lördags och hade en helt underbar dag :) Det där nästa steget med barn hade vi tänkt att ta tag i efter bröllopet och precis som er resonerade vi som så att det kan ta ett bra tag. Jag blev verkligen chockad när jag två veckor innan bröllopet plussade, men vi blev väldigt glada! Vi hade inte gjort något försök utan det råkade bli så en gång. Så det kan faktiskt gå snabbare än man tror och det gick bra att dricka alkoholfritt bubbel på bröllopet;)  

    grattis till både bröllop o bebis

    ja, det kan gå fort med bebisverkstad. Vi tänkte att det säkert kan ta upp till ett halvår innan nåt händer och så tog det väl inte mer än en månad innan jag började fundera på när det var jag hade haft mens sist egentligen


  • KatjaB

    hej på er tjejer!

    jolly: gud vad kul att fota! jag fick ju hem min klänning från kemtvätten och var tvungen att prova den lite på skoj.. gud vad fin man känner sig. Det var ju lite magiskt att få ta på sig den igen

    Vi var med i tidningen i lördags med vår annons. Och så har vi fått våra tackkort från optimalprint. De var superfina! Motsvarade förväntningarna helt klart!
    Så nu blir det till att skicka till alla släktingarna


  • KatjaB

     


    CeKe skrev 2010-08-09 13:25:14 följande:
    OJoj Katja, va snabba ni är med tackkorten! Vi har precis fått en del kort från fotografen, men tänkte nog be om fler (en bekant som har tagit över 1500 kort). han hade valt ut de 70 bästa enligt honom och lagt på en skiva.. vi vill se fler, även om det är många jättebra kort på skivan vi fått Tittade på bröllopsfilmen i torsdags och mös lite med mat, tända ljus etc. Riktigt kul att se!!! Kece har en fundering på att göra en film att skicka med tackkorten - i a f till de närmast sörjande.. Med snuttar från filminspelningen, våra låtar, kort etc från hela dagen och kvällen. Vore en kul grej!

    jo, det gick fort tänkte att vi inte fick glömma bort det som vi gjorde efter yngsta tjejens namngivning (hoppsan :-S) Då hade vi köpt kort men tiden bara gick så tillslut kändes det helkonstigt att skicka tackkort så sent 


  • KatjaB

     


    MrsMuffin skrev 2010-08-10 08:49:54 följande:
    Jag har lite fina fotografbilder i min blogg:skorpsmulorochsandaletter.blogg.se Blev en helt perfekt dag/kväll, kommer alltid minnas vårt bröllop med 110% glädje. Trodde aldrig det kunde vara så enormt KUL att gifta sig. Vi höll igång till fem på morgonen. Underbar mat, personalen på hotellet skötte sig perfekt, massor att dricka, tal, spex, visor...iii. Är så glad. har gått drygt en vecka och trots att det låter patetiskt svävar jag faktiskt på moln...

    fina bilder!


  • KatjaB

    vår namnändring gick fort.. segare däremot hos hyresvärden som inte bytt namn på dörren än.


  • KatjaB

    vi beställde fotobok från photobook.se, tog "lyx" med ett hål på framsidan så ett foto syns. Den är verkligen fin, tyckte den motsvarade förväntningarna. Lite som skinn på fodralet och hårda pärmar.


  • KatjaB

     


    sarahkka76 skrev 2010-08-15 23:32:14 följande:
    Ingen som vill se bilderna i mitt galleri? Jag kommer att ha de uppe någom vecka till

    jag kikade tidigare och säger åter igen, ni var så fina! Din klänning var verkligen jättefin. Såg ju nån bild förut på vad du tänkte beställa men den är ju mycket finare i verkligheten.


  • KatjaB

    jag fick 10 röda rosor på vår 1 månadsdag gulle simon! hehe.. jag hade GLÖMT att det var redan en månad så han fick bara en puss, hahah

    idag bytte hyresvärden namn på dörren så nu står det rätt.. mysig känsla


  • KatjaB

    ceke: ja det känns jättekonstigt, och jag som i mitt jobb presenterar mig säkert 60 gånger om dagen har svårt för att vänja mig vid att säga nya namnet.. säger fel titt som tätt, haha


  • KatjaB

    vi har förresten varit och kollat på en hyresvilla som hyrs ut på långtidskontrakt. en riktig bullerby-idyll. Håll tummarna för att vi får det, det är fler som kollat o de ska välja ut några eftersom de inte har nåt direkt kösystem


  • KatjaB

    ceke: jag tror att banken går automatiskt. Ditt efternamn ändras där automatiskt, däremot får du inte ett nytt kort automatiskt uan måste ansöka om ett nytt.

    spännande med bebisverkstad


  • KatjaB

    för att uppdatera lite om huset så hade hyresvärden ringt till min chef för att få referenser.. hehe, min chef hade börjat berätta att jag är så petig med hur det ser ut hemma och har varit med i en inredningstidning mm, haha.. börja asgarva när han sa det, trodde han skulle säga saker som att jag kom i tid och skötte jobbet, typ

    Inte hört nåt mer än från hyresvärden men vi får väl se


  • KatjaB

    vi fick huset flyttar in nu under hösten! ååh det ska bli så kul, har varit där ett par gånger med barnen med och de älskar det, Astrid tjatar fortfarande om de stora äppelträden och att vi måste köpa gungor, haha.

    Få se hur vi gör nu bara, för vi bokade ju en resa till Prag 5 dagar, men jag tror nog att vi kommer vara mitt i flyttpackande då, så vi kanske måste skjuta lite på resan.


  • KatjaB

     


    CeKe skrev 2010-09-05 15:05:33 följande:
    Katja: Stort grattis till huset! Härligt att bo i hus Men en jäklans massa jobb har jag lärt mig, men det är det värt Vi har börjat komma i ordning och jag längtar tills vi fått färdigt ett rum till samt fått upp tavlor på väggarna.. men inget slår att sitta framför vår kakelugn  och mysa och se sjön utanför!

    ja, det är ju ett jäkla jobb att komma iordning helt. Sist vi flyttade hade vi ju inga barn, så nu blir man lite nervös över hur sjutton man ska hinna med
    Har börjat packa iallafall och tänkte ringa myrorna om de vill ha lite saker. Har en massa porslin mm som vi aldrig använder samtidigt känns det ju dumt att bara kasta.

    Låter helt fantastiskt med utsikten och kakelugnen! Vi får mysa på farstun och titta på kossorna istället, haha


  • KatjaB

    idag hörde konditoriet som vi beställde tårtan av.
    jag har ju berättat att de först helt plötsligt inte ville köra ut tårtan och menade på att de aldrig lovat det (vilket de gjort) och sedan gav oss den utan kylbox och vår fina staplade tårta smälte och rasade redan på väg till festlokalen.

    De skrev att de inte gjort nåt fel och att de alltid gör såhär, så bara för att det var första gången något sådant hände måste det alltså ligga hos oss( antar jag att de tycker). Men eftersom de är så otroligt snälla (här poängterar de ännu en gång att de verkligen inte gjort nåt fel) så får vi hälften av pengarna tillbaka.

    Orkar inte tjafsa mer så jag sa att det blir bra.
    Fånigt att skriva sådär tycker jag dock, genom att ge oss pengarna tillbaka så erkänner de ju att de gjort fel, och om de nu ändå tänkt betala tillbaka kan de ju faktiskt behålla sina åsikter för sig själva.


Svar på tråden Juli 2010