Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Juli 2010

    Nu hittade jag hit! 


     


    miris: ja, vi kommer inte att ha en riktig fotograf så vi fpr antingen framkalla själva och göra korten själva eller så gör vi dem via nätet, vet inte vilken som kan vara smidigast eller billigast i längden.


    kärleken: jag har också gjort så med festprogrammet så man måste vända bladet för att det ska bli dubbelsidigt. Lite meckigt men det går. 


    vi3: har du fått någon info från fotografen ang tackkorten? Jättefin klänning!


    racolina: vad skönt att det känns bra


     


    Nu har jag lagt in bilder på de blommor som jag kommer att ha i buketten om det är någon som vill kika


    Dukarna och löparna är snart färdigtsydda. Köpte placeringskort och papper till omslaget som jag ska ha till festprogrammet. Här går det undan!


     

  • sarahkka76
    Kärleken9 skrev 2010-06-11 14:52:49 följande:
    Okej skulle just fråga vad ni ska ha i burkarna men jag förstår värmeljus alltså. Ska ha blockljus så då behöver jag inte greja med det. Sarah: Hur går det med bäbisen? Är hon snäll? Jo jag fick till det där med dubbelsidigt bara 2 sidor som ska byta plats måste jobba mer med det i helgen. Idag går osa ut så vi får se om det blir någon fler av de 5 som nu inte svarat. I så fall får vi trixa lite till för som det ser ut nu så går det precis jämntut med alla personers presentationer. Ska köpa papper idag som försättsblad. Hur gör ni? Vita blad inuti festhäfterna och färg, färgtemat, utanpå eller allt i färgtemat???
    Jodå, det är inte mycket man hinner med direkt, speciellt nu när hon har blivit 2 månader så börjar hon vara mer och mer vaken på dagarna. Men hon är jätte glad och harmonisk av sig, väldigt trevlig bebis

    Jag ska också ge mig på det där men inte riktigt än. Vi har försättbldet i temats färg, inuti är de vita.

  • sarahkka76
    Vi 3 skrev 2010-06-11 15:34:54 följande:
      Jag kollade lite snabbt på hemsidan, priset är beroende på hur många vi beställer, mellan 30-40 kr st. Men ska vi framkalla via honom och sen köpa tackkort så tror jag inte vi kommer billigare undan. Vi (jag) var ju så korkade när vi bestämde fotograf. Vi får bara bilderna lågupplösta på skiva. Men vi klurar på att framkalla typ en av de bilder vi vill ha och sen lämna för kopiering.. Om det kanske blir billigare. Vi får se.
    Oj det var lite dyrt. Jag skulle vilja betala max 7kr per kort typ. Har sett på nätet när man gör sina kort online men vet inte vilka som är bra.

    Ja, det kanske är en bra idé att kopiera, då blir det inte så dyrt.

  • sarahkka76

    katja: tack! Vad kul att få hem grejerna Hur är er affisch?


    miris: vi valde att skriva bara vad gästen har för relation till oss, tex mor till bruden, kusin till brudgummen, vän till brudparet osv. för att inte göra det för långdraget.

  • sarahkka76

    kärleken: men fy vad hemskt! Hoppas att ni hittar ngn annan.


    casmel: jätte fina ringar!


    ceke: kul att bli hippad! Oj, då har ni fullt upp med renoveringen kan jag tänka mig.


     


    Snart ska vi åka till guldsmeden och ta mått för mina ringar. Nu får det bli det måt det blir, kan inte vänta mera. Har inte gått ner ngt mer sen jag var där sist. Verkar som att de kilona som är kvar efter förlossningen är inga som kommer att lossna utan de får jag nog kämpa ner.

  • sarahkka76

    Här går det undan tjejer ser jag. Vad kul att det händer så mycket och snart blir det vår tur


     


    Ringarna kommer att bli klara inom 2 veckor, jippiiii! Idag var vi och beställde de sista detaljerna för tårtan och så har vi beställt en pralin till varje gäst till bubblet som de kommer att göra i vår temafärg Det blev en pralin med vitchoklad, jordgubb och champagne.


    Nu väntar jag på min klänning som förhoppningsvis dyker upp under nästa vecka

  • sarahkka76

    Ojojoj vad många det är om ska gifta sig i helgen! :-O All lycka till till er alla! Önskar er en underbar dag

  • sarahkka76

    Själv är jag så besviken. Det var meningen att vi skulle sambon och jag skulle bli hippade idag (tillsammans) men det blev inget Anledningen att vi visste det är för att vår lilla 12 veckors bebis måste vara med och då behöver vi förbereda oss. De 3 som var ansvariga fick inte tag på det de ville och det alternativet de hittade var inget bra. De visste att sambon inte skulle uppskatta det och de ringde och pratade med mig för att pejla läget och då sa jag, att om ni redan vet att han inte kommer att gilla det så är det ingen mening med det. Då är det lika bra att avboka.


    Nästa gång den 17: som de tog som alternativ, var det ingen som kunde komma så då blir det inget, vi är jätte besvikna. De har haft 1 1/2 år på sig, 3 personer och misslyckas totalt.

  • sarahkka76

    casmel: ja, vem vet. Men sambon ville antingen ha ngt före eller ingenting alls, vi får se.


     


    Har också haft den tanken, så mycket pengar! Manhoppas att man kan njuta och inte tänka på att allt ska fungera.


     


    sajberpillan: fasiken vad kul!


    mountainlesf: vad roligt! hehe


    mia77: åh vad toligt!


     


    Grattis återigen till alla nygifta!!


     


    Min kläning ska komma denna vecka så jag hoppas på provning på måndag. Ringarna ska vara färdiga denna vecka

Svar på tråden Juli 2010