• mittid

    Är hans ex viktigare än mig ?

    Min åsikt: Han behöver inte alls förstå annat än att han sårar dig och det borde innebära att han lägger ner kontakten med henne och anklagelserna/skulden mot Dig!

    Jag skulle inte välja att vara i en relation där en annan person än jag är den personen som mannen väljer att prioritera! Han prioriterar inte dig och ditt mående... Han försvarar sig, sitt handlande och x-et... det är helt uppenbart viktigare för honom än eran relation. 

    Du är värd en man som ser Dig som sin kvinna och sin Stora Kärlek i livet!!!
     

  • mittid

     


    Fridens skrev 2010-07-29 14:42:12 följande:
    Nyheter: Vi var på fest hos exet och det gick bättre än förväntat. Hon kom inte ens fram och pratade med oss. Jag trodde att allt var frid och fröjd men sen skickar hos ett sms till honom mitt i natten och säger "Det var synd att vi inte kunde prata". Hon hade ju all tid i världen att prata...fast...just det...jag var ju där. Efter en månad frågar min kille mig jag tycker det är okej att han tar en drink med henne. Jag säger nej. Men att det är hans liv och att han bestämmer vad han gör och att jag bara kan bestämma vad jag gör. Han säger då att han antog att det inte var okej och inte skulle göra det. Kanske ett litet steg i rätt riktning. Ikväll ska vi prata. Och då ska jag berätta hur dåligt jag mår över henne. Min kille berättar i alla fall sanningen för mig. Så jag tror fortfarande att vi har en chans.

    Trevliga nyheter, grattis! Skall du/ni ha en chans framöver så är mitt råd att du håller din linje och inte ändrar dig eller velar. Var tydlig, sätt gränser, berätta hur mycket bättre du mår när det fungerar och ge honom kred när han behandlar dig med respekt.
    Lycka till!

Svar på tråden Är hans ex viktigare än mig ?