• 090208

    Hjälper din man till i hemmet?

    Han gor halften och far tjata som f*n pa mig att jag ska gora min del... Sa jag rostade pa Annat. Inget jag ar stolt over, men jag ar sa forbannat lat och det ar sa javla trakigt... Moget va..?

  • 090208
    Sebastiána skrev 2010-06-13 20:20:48 följande:
    Är likadan. Min sambo kommenterar ibland min städning. Han är är väldigt noga och märker om jag missat en fläck. Irriterande. Han tar det mesta både inne och ute, plus allt med bilde (men det är å andra sidan hans bil som jag aldrig använder).
    Grejen ar den att min man inte ar sa noga. Han stryker garna sina egna skjortor och gnaller inte om jag gor det for honom nan gang- att det inte ar perfekt menar jag. Han har inte koll pa damm och sana grejer, men han ar mest pa mig om dammsugningen. Som jag hatar!!! Kan ju tillagga att vi bor i kollektiv och har 1 enda litet rum att dammsuga. Men fan, jag pallar inte.

    Och eftersom vi ar 2 pa ett litet rum sa blir det mycket prylar. Smink och harprylar som skulle varit i badrummet far vi ju trycka in har, plus skor och ytterklader. Och han pallar inte att jag slanger av mig jacka, sjal och vaska i sangen med en gang nar jag kommer hem... Javla gnat!


     


    Men ibland kanner jag -fy vad hemskt att leva med nan som jag.

Svar på tråden Hjälper din man till i hemmet?