Inlägg från: Cltsp |Visa alla inlägg
  • Cltsp

    50-talstråden - den nya!

    ActDontTalk skrev 2010-05-25 17:32:31 följande:
    hej allihop! nu är vi gifta tillslut efter ett halvårs planerande! det blev ett mycket lyckat bröllop, alla våra gäster var så fina i sina klänningar och kostymer med flugor och hängslen. jag håller på att skriva i min blogg om alltsammans, ni får jättegärna kika i där och läsa om det jag skrivit so far! jag ska även lägga upp lite bilder i galleriet.   jag vill efterlysa teak, som också gifte sig den 15 maj och fråga hur ert bröllop blev!
    Gud vad fina ni var och vilka härliga bilder! Grattis till ett jättefint och lyckat bröllop!!
  • Cltsp
    BabyDoll87 skrev 2010-05-22 11:01:07 följande:
    Tips på vad man kan servera på middagen & som tilltugg på festen? Vill ju gärna att temat ska stråla igenom allt =) & det enda i 50tals-matväg jag kan komma på är ett Diner med hamburgare =P
    Vi försökte också få in temat i menyn. Vi körde på kalkonfilé och färskpotatis och kallade då den för "retroinspirerad söndagsstek". Till efterrätt serverades ett antal ostsorter som benämndes "raketost" och sedan var det cupcakes och kaffe.
  • Cltsp
    icimici skrev 2010-05-26 19:05:10 följande:
    Jag undrar vart man kan köpa inbjudningskort i 50tals stil? typ prickigt och svart vita färger?
    Vi hade svart och vit prickigt papper till våra inbjudningskort. Jag kan ta reda på vad det heter om du vill.
  • Cltsp
    icimici skrev 2010-05-30 19:26:58 följande:
    ååh de skulle ju vara jätte snällt av dig :)
    Pappret heter Sublime och är av märket Kaisercraft. (det är limegrönt med svarta prickar på ena sidan och svart med vita prickar på andra).

    Jag har köpt papprena i en scrapbooking affär men de går säkert att beställa på nätet också.

  • Cltsp
    icimici skrev 2010-05-31 12:56:18 följande:
    jag hittar pappret på nätet men ingenstans där man kan beställa de ifrån :P
    Jag ska se om jag hittar det på nätet någonstans. Vet du om det finns någon scrappingbutik där du bor? Om man vet vad man ska ha för papper brukar de kunna ta hem efter beställning.

     


    Vi hade också vykort som gästbok, jättekul att läsa efteråt. Bild finns i galleriet.

  • Cltsp
    retrobride skrev 2010-06-07 20:49:50 följande:
      Man kan ju te.x inreda ett hörn av en lokal som en diner annars? Te.x ett buffebord eller så.För en schysst diner-feeling kan man ju te.x lägga ut några kvadratmeter av ett schackrutigt plastgolv. Stor metallbalja med is och Coronaöl!Burgers, Heinzketchupflaskor (de har samma modell på flaskan sen 50-talet, dessutom), cola i glasflaskor, rödvitrandiga sugrör... finns ju massa kul man kan göra!
    Här kan man beställa kulisser osv om man vill inreda själv

    www.celebrations.se/shop/ klicka på temafester och rock n roll 50's

  • Cltsp

    Grattis! Vad härligt det låter! Spännande att se era foton sedan :) 


    Verkar vara poppis att skriva om våra bröllop :P


    Pinupp skrev 2010-06-26 17:57:06 följande:
    Hej alla! NU är jag äntligen Fur Persson! Den 22e maj gifte vi oss. Vädret var strålande, trots att det regnat hela veckan innan. Vi kunde åka motorcykel ifrån kyrkan som planerat! ALLT blev perfekt, mer än perfekt faktiskt. Vi är fortfarande helt saliga och svävar på rosa moln. Bröllopsresan gick till Karibien och en kryssning som var fullkomligt uderbar! Bilder komme så fort jvi kommer hem ifrån semestern som vi nu ska ha med barnen. Vill ni se mer så kommer vårt bröllop att vara med i hemmets veckotidning innom ett par veckor, troligtvis i slutet av juli. Även bröllopsmagazinet ska skriva om oss faktiskt. Kommer i höstnummret. En av våra gäster hade tipsat Kristianstadsbladet och eftersom de skrev så mycket och visade så måga bilder ifrån bröllopet fick fler tidningar nys om oss. Jätte kul tycker vi. Eftersom vi lagt ner så enormt mycket tid på planeringen, decoren mm så är det ju extra kul att folk verkligen ser vad man har gjort! Vill tack alla för tips och råd, kan jag hjälpa någon så gör jag det gärna. Lycka till alla som fortfarande inte är gifta, men klar även ni som hunnit dit! Mvh  Pinup
  • Cltsp
    KatjaB skrev 2010-07-12 17:24:20 följande:
    nu är vi gifta Vill ni se bilder på vårt bröllop med 30-40-tals tema kan ni kika på lite bilder i gästboken.. mer kommer successivt på bloggen. giftassugen.blogg.se
    Grattis KatjaB, jättekul att äntligen få se bilder från er stora dag! Ni ser strålande ut!

    Jag älskar din frisyr och klänning, superfina bilder! Vad roligt att så många av gästerna hade gått in för det också, det förhöjer verkligen stämningen eller hur!? :D

  • Cltsp
    Junebug skrev 2010-07-06 19:42:35 följande:
    Åhh får jag passa på att be om lite sko-råd också!  Jag köpte för ett tag sen ett par champagne-färgade skor, för jag älskade modellen så och de fanns inte i vitt. Men jag lämnade tillbaka dem eftersom jag blev tveksam till färgen. Nu har jag lite svårt att hitta ett par vita. Kan inte ni kika i mitt galleri och ge era ärliga åsikter? 
    Kanonsnygga skor! Kör på dem, jag tycker inte att det ser dumt ut att de inte är samma färg som klänningen. Jag tycker det är snyggt när man bryter av lite med skorna. 

    Vad fin din klänning är förresten!

  • Cltsp

    Hej


    Kikar in...


    Kul att tråden är aktiv igen. Verkar som om det blir fler och fler som kör på vintage/50's inspiration :D


    Junebug, vad spännande att det är er tur i helgen!! Lycka till och hoppas ni får en fantastisk resa.


    Här väntar vi faktiskt fortfarande på att få alla våra kort efter bröllopet. Bättre sent än aldrig haha.


     

Svar på tråden 50-talstråden - den nya!