• Svar på tråden 50-talstråden - den nya!
  • BabyDo­ll87
    Äldre 22 May 11:01
    #1

    Tips på vad man kan servera på middagen & som tilltugg på festen? Vill ju gärna att temat ska stråla igenom allt =) & det enda i 50tals-matväg jag kan komma på är ett Diner med hamburgare =P

  • Vinter­10
    Äldre 22 May 11:58
    #2

    Jag tänker mig att det var ganska klassiska rätter på femtiotalet. Typ skuren stek med gräddsås och den sortens rätter. Tänk dig lyxig husmanskost.


    Annars var det väl trender som tv-dinners, hamburgare, pizza och läsk som blev stort.


    Som snacks kanske man kan ha sju sorters kakor eller nåt i den stilen. Små limpsmörgås-snittar med ost och skinka kanske?


    Allt kan nog kännas lyxigt och fint om man lägger ned tid på presenationen av maten.

  • BabyDo­ll87
    Äldre 22 May 12:30
    #3

    Ja det kanske kan vara något, tack för tipset! =D
    Något tips på lekar till festen som följer temat någorlunda då? Musiken & dansen kommer vara en stor del av festen, man kanske kan spinna vidare på det? Typ gissa artisten eller liknande, men då tas kanske fokus från oss? Haha vad egocentreraat det lät men de flesta lekar brukar ju handla om brudparet =P

  • ActDon­tTalk
    Äldre 25 May 17:32
    #4

    hej allihop!


    nu är vi gifta tillslut efter ett halvårs planerande! det blev ett mycket lyckat bröllop, alla våra gäster var så fina i sina klänningar och kostymer med flugor och hängslen. jag håller på att skriva i min blogg om alltsammans, ni får jättegärna kika i där och läsa om det jag skrivit so far! jag ska även lägga upp lite bilder i galleriet.


     


    jag vill efterlysa teak, som också gifte sig den 15 maj och fråga hur ert bröllop blev!


  • annaoc­hmias
    Äldre 26 May 13:15
    #5

    ActDontTalk: Vilka fina bilder! Du var jättejättevacker i din härliga klänning! Grattis! {#lang_emotions_laughing}

  • ActDon­tTalk
    Äldre 26 May 17:16
    #6

    åh, tack så hemskt mycket annaochmias! :)

  • Junebu­g
    Äldre 26 May 18:13
    #7

    Grattis grattis ActDon'tTalk, snygga bilder!!


    Hur går det för alla andra som brukade hänga i den här tråden tro, är alla ute och gifter sig nu? Själv har jag nästan 3 månader kvar, 21 augusti smäller det.. får min klänning från Honeypie Boutique nästa vecka, ska bli riktigt roligt att se den!!

  • icimic­i
    Äldre 26 May 19:05
    #8

    Jag undrar vart man kan köpa inbjudningskort i 50tals stil? typ prickigt och svart vita färger?

  • annaoc­hmias
    Äldre 27 May 13:05
    #9

    icimici: Vet inte... men du vill inte göra dem själv då? Bara att köpa papper och annat i en scrapbookingwebshop och pyssla. {#lang_emotions_laughing}

    Kolla vad jag hittade när jag surfade runt lite; snackbricka i form av LP-skiva! {#lang_emotions_cool}


    http://www.kalaspinglan.se/sv/article/733/snacksbricka_lp_skiva


     

  • Erese
    Äldre 27 May 23:28
    #10

    Hej!

    Har haft mycket att göra på senaste tiden, läste igenom i den gamla tråden och såg att några redan gift sig och några är nära. Vi har ca 1månad kvar och det är mycket små detaljer kvar...suck! Börjar känna mig jätte stressad.

    Jag hade tidigare redan bestämt vad ajg skulle ha för dekoration till håret, men helt plötsligt började jag tvivla. delvis pågrund av att jag är rädd för att deninte kommer funka med klänningen..som ännu inte kommit. Sprang på en vacker hårdekoration på stan idag och kund einte låta bli. Så, nu har jag två alternativ och inom 10 dagar måste jag bestämma mig vilken ajg vill ha. Men det kanske blir lättare efter jag varit hos frisören och gjort provuppsättning..får se. Ska lägga in bild på den jag köpte så ni får se.

Svar på tråden 50-talstråden - den nya!